Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Íme a stílusos nagycsalád titka
2019.09.13.
Akció

Íme a stílusos nagycsalád titka

Vegye igénybe nálunk a nagycsaládosoknak járó, vissza nem térítendő 2,5 millió forint autóvásárlásra költhető állami támogatást anélkül, hogy fel kellene áldoznia a stílusos megjelenést a tágas tér és a funkcionalitás oltárán. Mert a VOLKSWAGEN 7 ÜLÉSES személyautóiban a tágasság mellett kiemelt szerepet kap az eredeti külső és belső design is.

tiguan_allspace_nagycsalados

Lássuk, mely VOLKSWAGEN személyautókra veheti igénybe a fent említett támogatást:

Nem mindennapi a kisugárzása, ám a sokoldalúsága a mindennapokban is rendkívül szembetűnő. Vágjon bele felejthetetlen kalandokba, amikben tökéletes társa lesz a 7 személyes TIGUAN ALLSPACE. Sőt mi több, ez a modell most összesen 4 millió forint kedvezménnyel lehet az Öné, amihez extra kényelmi és szórakozási funkciókat is kínálunk. Ilyen az Easy Open csomag, ami a valóban képes megkönnyíteni életét a hétköznapokban. Bevásárlás után többé nem kell letennie táskáit a csomagtartó felnyitásához, ezután egy apró lábmozdulat is elég lesz hozzá. Az elektromos záráshoz pedig egyetlen gombnyomásra van szükség, mikor elhagyja a járművet. Ezen felül a Composition Media rádiórendszernek köszönhetően az egész család részére élmény lehet az utazás a 8 hangszórónak, és a 20,3cm képátlójú érintőképernyőnek köszönhetően. Több USB csatlakozó (ezek között található iPod/iPhone kompatibilis bemenet is) és Bluetooth telefon előkészítés teszi lehetővé, hogy a CD-lejátszó mellett Ön akár mobil eszközzel kapcsolódva tegye az utazást igazán szórakoztatóvá.

Érezze magát út közben is otthon a 7 üléses SHARAN rendkívüli térkínálatának és kényelmi funkcióinak köszönhetően. Ráadásul most nagycsaládosként a 2,5 millió forint állami támogatáson túl 1,5 millió forint kedvezményt is kaphat tőlünk, amihez kínálunk még néhány biztonságot és komfortot fokozó extrát is.

Mindig dinamikus és magabiztos megjelenést kölcsönöz a kompakt külsővel, ám bőséges térkínálattal rendelkező 7 személyes TOURAN, mellyel könnyedén teljesítheti a nagycsalád jelentette mindennapi kihívásokat. Hogy hogyan lehet meglepően kicsi alapterületen a lehető legtágasabb belsőt kínálni, azt tökéletesen mintázza ez a modell. A fenti modellekhez hasonlóan nagycsaládosként a 2,5 millió forint állami támogatáson felül további 1,5 millió forint kedvezmény várja Önt, amennyiben sokoldalú családi modellünkhöz a legnépszerűbb extrákat választja.

Amennyiben a fenti modellek bármelyike felkeltette érdeklődését, a vissza nem térítendő nagycsaládos állami támogatás igénybevételének részleteiért, valamint rendkívül kedvező Porsche Bank finanszírozási ajánlatainkért keresse bátran VW személyautó értékesítőnket!

Zoltán
Prekop

Értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám: +36 30 664-2930
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.