Aktuális autószalon-információk
2019.07.17.

Jól felszerelt TIGUAN ALLSPACE gazdáját keresi határozattal rendelkező nagycsalád személyében!

Békéscsabán, a Szarvasi út 74. sz. alatt várja új tulajdonosát egy 6 fokozatú DSG váltóval rendelkező 4 ajtós VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE COMFORT 1.4 TSI ACT DSG. Sajátos ismertetőjegyei: a rendkívül kedvező fogyasztás, a bőséges térkínálat és a számtalan biztonságot és kényelmet fokozó asszisztensrendszer.
vw_tiguanallspace

A nagy család nagy kalandot jelent. Hogy eközben mindenkinek és mindennek jusson hely, arról a TIGUAN ALLSPACE nagyvonalú belső tere gondoskodik. De ha a csomagok mégsem férnek az autó hátuljába, a tetősínre felszerelhető tetőcsomagtartó segíti a szorult helyzeten.

A bőséges térkínálat mellett az igényes anyagok és a nagyfokú variálhatóság teszi érzékelhetővé az autó által nyújtott magas fokú kényelmet. Az ergonomikus kialakítás, átláthatóság és letisztult formavilág teszi minden helyzetben otthonossá a TIGUAN ALLSPACE modellt.

Comfortline felszereltségi szinten számos kényelmi és vezetőtámogató rendszer segíti Önt a mindennapokban, ilyen például az elektromos csomagtérfedél vagy az első és hátsó parkolóradar tolatókamerával. Az EASY OPEN & CLOSE CSOMAG lehetővé teszi a kulcs nélküli nyitást és zárást, valamint az indítást a középkonzolon elhelyezett indítógomb segítségével.

Az elektromosan behajtható külső tükrök jobboldali tükör parkolóállással a KOMFORT CSOMAG részét képezik, emellett a riasztóberendezés belső tér védelemmel és emelésérzékelővel, a fűthető első ülések is a felszereltséghez tartoznak.

A LED-es főfényszóró gondoskodik a LED-es nappali fényről kanyarfénnyel és a dinamikus fényszórószabályzásról (Dynamic Light Assist). Az automatikus fényszóró magasságállítás és a fényszórómosó berendezés szintén segítségére lesznek az ideális vezetési élmény elősegítésében.

 

Hogy a kalandozások közben minél könnyebben és gyorsabban megtalálja uticélját, arról a „DISCOVER MEDIA” NAVIGÁCIÓS FUNKCIÓ gondoskodik. Ez tartalmaz egy európai térképet és hogy ne kelljen többet útra kelni internet nélkül, 3 évig ingyenesen a Car-Net „Guide & Inform Basic” csomagot is.

Végül elengedhetetlen az autóban található MULTIFUNKCIÓS BŐRKORMÁNY megemlítése, ami a „Composition Media” rádió és a multifunkciós kijelző minél komfortosabb kezelését teszi lehetővé

A jó hír, hogy amennyiben nagycsaládosként Ön már határozattal rendelkezik a támogatás igénybevételéről, a VOLKSWAGEN TIGUAN ALLSPACE COMFORT 1.4 TSI ACT DSG azonnal az Öné lehet. Bizonyosodjon meg állításaink igazságtartalmáról személyesen is szalonunkban a Szarvasi út 74. sz. alatt, vagy egyeztessen időpontot értékesítőnkkel:

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      zprekop@autokoros.hu