Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kezdje környezettudatos autóvásárlással az évet!
2020.01.21.
Akció

Kezdje környezettudatos autóvásárlással az évet!

Megfogadta, hogy az új esztendőben több figyelmet fordít a természet megóvására? Emellett kedveli a kompakt, ferdehátú modelleket, netán Ön is a Golf-rajongók táborát gazdagítja? Hadd ajánljuk figyelmébe a VW e két szempontot ötvöző modelljét, az E-GOLFOT!

e_golf_front

Szerintünk az a legjobb benne, hogy tulajdonosként úgy is lehet környezettudatos, hogy közben nem kell változtatnia a jól megszokott mindennapi rutinon. Az E-GOLF használata közben az az érzése támad, hogy az autó irányítása annyira magától értetődő, mintha mindig is ezt vezette volna.

 

És ezúttal még a kiszállításra sem kell várnia, készleten lévő E-GOLF akár azonnal az Öné! Sőt, raktári akciónk keretében most nagy kedvezménnyel juthat hozzá ehhez a pompás fehér színű elektromos autóhoz!

Kinek ajánljuk?

Amellett, hogy a városi közlekedésben ideális társa lehet, az E-GOLFFAL már hosszabb utazások sem jelenthetnek akadályt; mivel egy feltöltéssel akár 250 km megtételére is képes ez a 136 LE teljesítményű jármű.

Hogy alacsonyabb energiafelhasználás mellett nagyobb fényerővel látsszon még nappal is, arról LED főfényszórói és tompított lámpái gondoskodnak.

Érezze magát felhőtlenül a Discover Pro navigációs rendszerrel ellátott E-GOLF volánja mögött. Amellett, hogy használatával szinte képtelenség eltévedni, a rendszer 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú TFT kijelzővel gondoskodik a 3D térképek megjelentetéséről, és - egy USB-porttal, két SD-kártyanyílással, valamint Bluetooth-kapcsolattal - egyedülálló csatlakoztatási lehetőségeket kínál. Használatával akár mp3 és WMA fájlokat is lejátszhat, valamint FM rádióadás is hallgatható nyolc hangszóróján.

Ha felkeltettük érdeklődését ez iránt az automata váltós, elsőkerék meghajtású VW E-GOLF iránt, kollégánk készséggel áll rendelkezésére!

Petrovszki Ervin

Das WeltAuto Értékesítési Tanácsadó

+36 66 530 341
+36 20 346 1706
[email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.