Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. KÖZLEKEDIK A CSALÁD - megközelítőleg ötszáz család versengett a  ŠKODA RAPID FAMILY-ért
2018.07.25.
Esemény

KÖZLEKEDIK A CSALÁD - megközelítőleg ötszáz család versengett a  ŠKODA RAPID FAMILY-ért

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával. A korábbi évekhez hasonlóan ismét nagy siker volt a vetélkedősorozat, hiszen  a tavalyi 387 nevező helyett immáron 458 család indult el a megmérettetésen a fődíjért, a Skoda márkaképviselet által felajánlott ŠKODA RAPID FAMILY autóért. A megyei versenyek első helyezettjei a budapesti győztesekkel két napos országos döntőn vettek részt, mely hétvégén nyolc városban, nyolc feladatban kellett elméleti és gyakorlati tudásukról olykor komoly, olykor játékos formában számot adni.

kozlekedik_a_csalad

A családok versenyét végül a Vas megyei induló, Németh Roland és családja nyerte.
Idén negyedik alkalommal vettünk részt a versenyen, pontosabban jutottunk el a döntőig - avat be a győzelem részleteibe Németh Roland - tudatosan, egész évben készültünk erre a versenyre, és annak ellenére, hogy korábbi versenyeken leginkább a középmezőnyben végeztünk, idén nem titkolt szándékunk volt a győzelem, és ezzel együtt a ŠKODA RAPID FAMILY megszerzése. Az egész család részt vett a munkában, gyerekeink közlekedési vetélkedők során "edzették" magukat, míg feleségem az elsősegélynyújtás területén frissítette fel tudását, gyakorlatát, mert sejtettük, ez is egy fontos pontszámot hozó kérdés lesz a döntő során. Talán ez volt a legérdekesebb feladat, egy valósághűen megrendezett baleseti szimulációban kellett aktívan résztvenni, Eger belvárosában, a járókelők között. De a döntő során rakodtunk csomagokat, vettünk részt autós és kerékpáros ügyességi versenyen, ez utóbbit is sikerült megnyernünk, különdíjat is kaptunk érte.

Az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottságának alapvető célja, hogy a közlekedési ismereteket minden korosztály számára elérhetővé tegye a biztonságos közlekedés érdekében - tudtuk meg Szádvári József rendőr alezredestől, a verseny főszervezőjétől - Az eddig hét alkalommal megrendezett vetélkedő egyre jobban megmozgatja a családokat, évről évre többen jelentkeznek, és azzal, hogy idén bevontuk az iskolákat is, ez a szám jelentősen növekedett. Az iskolák feladata volt minél több család delegálása, ezt a vetélkedőt a jászberényi Szent István Sport Általános Iskola és gimnázium nyerte. A verseny eredményhirdetésén már bejelentettük, hogy jövőre is folytatódik a rendezvénysorozat, várhatóan Vas és Zala megyében rendezzük a döntőt, de a mostani támogatóink mellett szeretnénk bevonni a Magyar Turizmus Zrt-t is, hiszen versenyzőink szép autókkal, szép tájakon versengenek.

A ŠKODA hazai márkaképviselete hatodik alkalommal állt a biztonságos közlekedést népszerűsítő vetélkedő mellé.
"A társadalmi felelősségvállalás jegyében végezzük elsősorban ezt a tevékenységet - tájékoztatott Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója, - azért, hogy a családok,  a gyerekek minél hamarabb találkozzanak a biztonságos közlekedés alapelveivel, szabályaival, elsajátítsák azokat az ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy ők maguk is biztonságosabban közlekedhessenek. Hiszen nem feltétlenül csak utasként vesznek részt a közlekedésben mikor szüleik vezetik az autót, de kerékpároznak, vagy csak egész egyszerűen gyalogosként átkelnek az úton, és nem baj, ha tisztában vannak a szabályokkal, vagy a közlekedésben rájuk leselkedő veszélyekkel. Mivel a ŠKODA egy családbarát márka, szeretnénk az értékesítés során a magánvásárlók felé erősíteni, és ennek a vetélkedőnek a segítségével sok családhoz juthat el az üzenetünk. Jövőre szeretnénk bővíteni a résztvevők számát, meg fogjuk keresni az iskolákat, szeretnénk a diákokat, a fiatalokat jobban bevonni a biztonságos közlekedés témakörébe.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.