Aktuális rendezvény
2019.04.05.
iq_drive

Tegye próbára a Volkswagen IQ. DRIVE modelleit április 26. és május 1. között márkakereskedésünkben!

Maximális kényelem és biztonság. Ez az IQ. DRIVE.Regisztráció a következő linken: https://roadshow.volkswagen.hu/kereskedes/autokoros

Ön is elképzelte már, milyen lenne beszállni az autóba, kiválasztani az úti célt és a megérkezésig csupán élvezni a gépjármű kényelmét? Álomkép lenne? A jó hír az, hogy a VOLKSWAGEN IQ. DRIVE modellei most még egy lépéssel közelebb visznek minket a vágyott célhoz.

Ha egy kifejezéssel kellene jellemeznünk a VOLKSWAGEN minden intelligens vezetői asszisztensrendszerét, erre legalkalmasabb az IQ. DRIVE. Az erre alapozott akciós modellcsalád közös jellemzője, hogy egyedi fényezéssel, felszereltséggel, belső designnal és kárpittal rendelhetőek járművei, valamint alapfelszereltségként tartalmaznak egy halom hasznos innovatív megoldást, amik legfőképpen a vezető és az utasok kényelmét és biztonságát szolgálják.

Szeretné személyesen is megtapasztalni mindezen okos megoldásokat? Mi sem egyszerűbb! Vegyen részt az április 26 és május 1 között megrendezésre kerülő IQ. DRIVE roadshow-n, ahol nem csak egy, de egyből hét IQ. DRIVE modellben lesz lehetősége próbára tenni az összes önvezető technológiához szükséges VOLKSWAGEN által fejlesztett asszisztens rendszert! De ha Önt az elektromos közlekedés jövője is foglalkoztatja, még egy tisztán elektromos GOLF tesztelésére is lesz lehetőség.

I

smerkedjen meg IQ. DRIVE modelleinkkel és regisztráljon az eseményre itt: https://roadshow.volkswagen.hu/kereskedes/autokoros, vagy időpont egyeztetéssel kapcsolatban keresse kollégánkat a +36 66/529-100-as telefonszámon!