Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. RE_CYCLING – Szövetkezzen velünk az újrahasznosítás és az adományozás jegyében!
2018.12.05.
Újdonság a ŠKODA-ról

RE_CYCLING – Szövetkezzen velünk az újrahasznosítás és az adományozás jegyében!

Szeretne a tagja lenni egy a ŠKODA Magyarország által kezdeményezett szuper és ötletes jótékonysági akciónak? Ráadásul ez alkalommal nem csak a rászorulókért, de a környezet megóvásáért is tehet.

re_cycling

Az általunk eddig is preferált We Love Cycling online magazin a Budapest Bike Maffiával és a Treciklivel karöltve szervez közösségi kampányt, kéri a kerékpáros társadalom aktivitását.

Mi a teendő? Adja le ŠKODA márkakereskedésünkbe a már nem használt, de még használható (!) – felnőtt vagy gyerek – kerékpár(oka)t, amit mi eljuttatunk profi szervizeseknek. Ők „kipofozzák” a bicikliket, majd továbbítják olyan rászorulókhoz, akiknek nincsen lehetőségük autót fenntartani vagy bérletet vásárolni.

Fontos, hogy rozsdás, 20 évnél idősebb, valamint rossz minőségű áruházi kerékpárokat nem tudunk elfogadni, mert habár a Trecikli csapata profi szerelőkből áll, csodákra azért ők sem képesek!

A gyűjtés december 20-ig tart, addig van lehetőség a járművek leadására többek között Békéscsabán, a Szarvasi út 74. szám alatt található ŠKODA Márkakereskedésünkben.

Ha szeretne még többet megtudni erről a valóban jópofa és innovatív kezdeményezésről, további információ itt található: https://www.welovecycling.com/hu/re-cycling/ 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.