Ismét feltárul a ŠKODA világa a Szupermaratonon

A ŠKODA AutoMobil Körös újra jelen lesz támogatóként a „21. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra” rendezvényein, mint „A nemzetközi események kiemelt partnere” cím birtokosa.
szupermaraton

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Június 2-3-án szinte mindenhol megtalálhatók leszünk a sporteseményen Békéscsabától Aradig:

- A felvezető autók szerepét ŠKODA flotta látja el, s természetesen a versenybírók is a márka járműveivel közlekednek.
- A márkát képviseli az AutoMobil Körös kerékpáros csapata, valamint a ŠKODA hírét viszi a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is.
- A díjazottak természetesen a ŠKODA díjait is megkapják.

Valóban feltárul a ŠKODA világa a rendezvényen, ahol ezúttal megismerhető lesz a ŠKODA kerékpáros múltja és jelene.

 

Elrajtolt a We Love Cycling!

Eredeti történetekkel, életmód- és edzéstippekkel, friss videókkal és különleges riportokkal találkozhatnak a legfrissebb online hazai kerékpáros magazin, a WeLoveCycling.hu olvasói a biciklis világ minden láncszeméről, a hobbitekeréstől a trekkingen át a versenysportig.

 

Miért hajt a ŠKODA kétkerekűt? 

A ŠKODA története 120 évvel ezelőtt kerékpár-gyártással kezdődött, amikor Václav Klement könyvárus új biciklije meghibásodott. A német gyártó felé tett panaszára azonban visszatetsző válasz érkezett, így Klement inkább saját maga javította meg a kétkerekűt. Ekkor találkozott a névrokon szerelővel, Václav Laurinnal, akivel hamar felfedezték közös filozófiájukat, miszerint csak a legjobb lehet elég jó. Együttműködésük gyümölcse egy évvel később érett be az 1895-ös, Slavia névre hallgató kerékpárral, melyet hamarosan motorbiciklik és autók sora követett. A ŠKODA a mai napig hű a kezdetekhez: amellett, hogy széleskörű kerékpár kínálattal rendelkezik a gyártó, csaknem 15 éve a Tour De France szponzora hivatalos autós partnerként és szponzorálja a Zöld Trikót is, amelyet a legjobb  sprinter kap meg.

A ŠKODA AutoMobil Körös standján megismerhetők lesznek a márka elektromos kerékpárjai és a látogatók kipróbálhatják a versenyszerű bringázás élményét egy szimulátor segítségével.

Keressetek bennünket az útvonalon, tekintsétek meg autóinkat, látogassátok meg standunkat Békéscsaba főterén, vegyetek részt velünk az esti díjátadón és hallgassátok velünk a ceremóniát követő koncertet!

ŠKODA támaszpont a Kupak Kézműves Sörházban

A rendezvény két napján várunk mindenkit a Kupakban berendezett támaszpontunkon is, ahol cseh söröket is kóstolhattok.

 

 A bemutató a Porsche Hungaria támogatásával és a Békéscsabai Atlétikai Club közreműködésével jön létre.