Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen is segíti Márton Anita felkészülését!
2018.01.12.
Aktuális rendezvény

A Volkswagen is segíti Márton Anita felkészülését!

A Volkswagen évekkel ezelőtt kialakított támogatási rendszerében kiemelt szerepet kap a hazai sportklubok támogatása. Ez általában a klubok és a játékosok részére biztosított Volkswagenekből álló flotta ideiglenes használatra történő átadásában valósul meg. Hazánkban az elmúlt években a sport területén megindult fejlődés és átláthatóbb rendszer jó alapot ad a további fejlődésre, melyhez a maga módján a Volkswagen márka is hozzá kíván járulni. Ez a legjobban az egyes klubok és a helyi márkakereskedések között kialakított flotta-használati megállapodások révén tud megvalósulni, melyen keresztül jól összekapcsolható a helyi csapat népszerűsége és a térségben működő Volkswagen márkakereskedés piaci jelenlétének erősítése.Ez a rendszer az elmúlt években már Békéscsabán is kiválóan működött és működik az AutoMobil Körös, valamint a hazai bajnok röplabda csapat illetve a labdarúgó csapat támogatásán keresztül. A klubok támogatása mellett most a Volkswagen békéscsabai márkaképviselete komoly lehetőséget lát a Békéscsabai Atlétikai Club és a kiváló atléta Márton Anita támogatásában.

sportsvan_atado

Az eddig átadott flottában nagyrészt a komfortos, biztonságos és gazdaságos Volkswagen Golf Sportsvan-ek találhatók meg, és most is ezzel a Volkswagennel segíti márkakereskedésünk Márton Anita felkészülését és versenyzését. A megállapodás egy évre szól, de a márka gyakorlata szerint ez jó kiindulást jelenthet a hosszú távú együttműködésre.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.