Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Magas szintű kényelem és exkluzív design. Amit mindig lehet tovább fokozni.
2019.09.28.
Újdonság a Volkswagenről

Magas szintű kényelem és exkluzív design. Amit mindig lehet tovább fokozni.

Szeretné tudni, mi a gördülékeny mindennapok elmaradhatatlan tartozéka? A válasz nem más, mint egy komfortos, megbízható és exkluzív megjelenésű autó, amiben nem csak kényelmesen, de minden igényét kielégítve utazhat. Ezeknek az elvárásoknak maradéktalanul eleget tesz az új VOLKSWAGEN PASSAT, ami számos modern és kiemelkedő újdonsággal bővült. Nézzünk is meg ezekből rögtön hármat:

passan_centerben

Travel Assist - nemcsak a sávban tartja Önt, de megőrzi a többiektől is a megfelelő távolságot. 

Az opcionális TRAVEL ASSIST funkcióval egy rendkívül hasznos vezetéstámogató rendszer lesz segítségére a fedélzeten. Mert ez egy gombnyomással magas szintű vezetési kényelmet biztosít, ami monoton és megterhelő vezetési helyzetekben támogatja Önt:

  • különösen autópályán és jól kiépített autóúton képes a TRAVEL ASSIST  a sávot és a sebességet tartani és figyelembe venni az elöl haladó forgalom távolságát,
  • A DSG dupla tengelykapcsolós váltóval nyugodtan vezethet forgalmi dugókban és akadozó forgalom esetén is.

IQ. Light - LED-Mátrix-főfényszórók - dinamikus megjelenés. Semmi káprázat.

Az IQ. LIGHT LED-MÁTRIX-FŐFÉNYSZÓRÓK dinamikus távolsági fényt bocsátanak ki anélkül, hogy másokat elvakítanának. A vezetési helyzettől függően az egyes LED-szegmenseket a fényszóráshoz szelektíven lehet ki-, vagy bekapcsolni.

Akár napközben vezet a városban, este az országúton, vagy rossz időben az autópályán - az IQ. LIGHT LED-MÁTRIX-FÉNYSZÓRÓI alkalmazkodnak a helyzethez. Ez nem csak Önnek eredményez nyugodt utazást, de mindenki másnak is, aki Ön előtt, vagy szemben vezet.

Távolságtartó automatika (ACC) - tartja a távolságot és a sebességet. 

Az ACC TÁVOLSÁGTARTÓ AUTOMATIKA segít megtartani az Ön által beállított maximális sebességet, valamint az Ön előtt haladó járműtől tartandó távolságot.

Az opcionális navigációs rendszerrel együtt az ACC egy prediktív sebességszabályozó automatikával és kanyarodás-asszisztenssel bővül ki. Így segítséget kaphat a hivatalos segességkorlátozások átvételével a gyorshajtás elkerülésében. Ezen kívül a rendszer a navigáció útvonaladatait használja fel a jármű sebességének beállításához kanyarokban, kereszteződésekben (forduláskor) és körforgalmakban.

Ha többre kíváncsi az ÚJ VW PASSAT-tal kapcsolatban, például szeretne többet megtudni a rendkívül erőteljes és hatékony motorokról, a felhasznált modern technológiáról és nagyon kényelmes eszközökről, ne habozzon felvenni a kapcsolatot VW értékesítőnkkel:

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.