Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Minőségi használtautók. Garanciával. Ez Das WeltAuto.
2018.03.13.
Das WeltAuto hírek

Minőségi használtautók. Garanciával. Ez Das WeltAuto.

Mint mindannyian, bizonyára Ön is hallott már szájról szájra, ill. interneten terjedő számtalan rémtörténetet megbízhatatlan kereskedőkről, bizonytalan előéletű autókról, irreáliasan alacsony futásteljesítményekről, hogy a többit ne is említsük.Mi, az AutoMobil Körök Kft-nél, a Das WeltAuto helyi kereskedőjeként a használt járművekkel kapcsolatosan felmerülő fenntartások eloszlatására, a velük szembeni bizalom építésére vállalkozunk.

das_weltauto_nyilt_het

A Das WeltAuto partnereként immár megújult, széles körű választékkal várjuk Önt, akár személyautó, akár haszonjármű vásárlásán gondolkodik. Egy személyes látogatás alkalmával az általunk forgalmazott minőségi, igényes járműveken kívül sokrétű szolgáltatások széles tárházába is alkalom nyílik bepillantást nyerni bárkinek, aki ellátogat kereskedésünkbe. Rendeltetésünknek tekintjük, hogy megismertessük Önnel ez irányú tevékenységünket, valamint megerősítsük a vásárlók bizalmát a színvonalas, hiteles és következetes használt autókereskedéssel szemben.

Mit kínál Önnek a Das WeltAuto?

- Minőségi, leinformálható és garanciális használt járművek,
- Egyedi igények felmérése,
- Személyre szabható járművek felkutatása, beszerzése,
- Biztonság, megbízhatóság, értéktartás,
- Országos értékesítői hálózat.

Nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban:

Az országosan 30 kereskedéssel rendelkező Das WeltAuto rendszerében Ügyfeleink csak és kizárólag szakszerű, gondos állapotfelmérésen átesett, megbízható, alapos odafigyeléssel szervizelt autókkal találkozhatnak.

SŐT! A kifogástalan minőségű, hét évnél fiatalabb, 170 000 km-nél kevesebbet futott gépjárművek esetében a Das WeltAuto egyedi elbírálás szerint 12 hónapig tartó, vagy 30 000 kilométeres garanciát biztosít, ezzel csökkentve minimálisra az Ügyfelei által vállalt kockázat mértékét.

Miben más a Das WeltAuto más használtautó kereskedésektől? Egyedi kiegészítő szolgáltatásaiban, amit máshol nem, vagy csak problémásan vehetnek igénybe a vásárlók.

Mik ezek?

- Mobilitásgarancia,
- Cseregarancia,
- Beszámítás, ill. használtautó felvásárlás,
- Finanszírozás és biztosítás.

Ezek után nincs is más hátra, mint hogy személyesen is megbizonyosodjon a fenti állítások valóságtartalmáról a Das WeltAuto helyi képviseletében, az AutoMobil Körös Kft.-nél - Békéscsabán, a Szarvasi út 74 szám alatt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.