Automobil Körös „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő.

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő.
2023.06.06.
Aktuális

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő.

2023.06.10.

KACS

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és szakmai támogató partnereikkel együtt idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedőt.

A békéscsabai fordulót a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és az AutoMobil Körös SKODA Márkakereskedés rendezésében június 10-én 9:00 órától, Békéscsaba, Szarvasi út 74. helyszínen tartják meg. Ennek győztese meghívást kap az országos döntőbe, ahol a többi területi versenyről továbbjutó családdal mérkőzik meg a fődíjáért.

A verseny fődíja egy Škoda Fabia személygépkocsi. A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

Image

A pontos helyszínekről és időpontokról a verseny honlapján – www.kozlekedikacsalad.hu – tájékozódhatnak az érdeklődők. A területi versenyre a fenti honlapon a Helyszínek menüpont alatt elektronikus úton, valamint a vetélkedő napján, a helyszínen személyesen lehet jelentkezni.


Automobil Körös
5600 Békéscsaba
Szarvasi út 74.
Telefonszám +36 66 529 100
www.autokoros.hu


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.