Aktuális rendezvény
2017.05.13.

„Új utakon” - Volkswagen teszthét az AutoMobil Körösnél 2017.05.29 - 2017.06.03-ig

2017. május 29-től Volkswagen teszthét az AutoMobil Körösnél, ahol minden érdeklődőt várunk az általunk forgalmazott gépjárművek kipróbálására. Lehetőség nyílik mindenki számára, hogy megtapasztalja a Volkswagen személy- és haszonjárművek megbízhatóságát, és vezetési élményt szerezzen egy tesztvezetés során.
Passat GTE

Személygépjárműveink közül személyesen is megismerheti a közelmúltban bemutatásra került új Golf 7-et, a méltán népszerű új Tiguan-t, valamint a kategóriájában legkedveltebb Golf Sportsvan-t.

Egyedülálló lehetőségként csak ezen a héten kipróbálható az új Passat GTE, a Volkswagen különösen gazdaságos, hálózatról tölthető (plug-in) hibridje, mely a teljesítmény és tisztaság tökéletes kombinációja.

Azon vállalkozók, akik a munkájukhoz nélkülözhetetlen haszonjárműveket használnak, a teszthét időszakában megismerhetik az új Amarok-ot V6-os motorral, beülhetnek saját Új Crafterünkbe, de kipróbálhatják a fényűző Multivan-t is.

A Volkswagen innovatív technológiáival és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt a vezetés kapcsán, éppen ezért tapasztalja meg milyen a fokozatmentes DSG váltóval felszerelt a gépjármű, vagy próbálja ki a vezetői segédrendszerek valamelyikét a biztonságos közlekedés érdekében.

Várjuk Önt és családját, hogy személyesen is megismerjük egymást!

Előzetes időpont egyeztetés és tesztvezetésre jelentkezés miatt keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

AutoMobil Körös Kft.

5600 Békéscsaba Szarvasi út 74

+ 36 66 529 100 (központi szám)

autokoros@autokoros.hu