Automobil Körös Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. „Új utakon” - Volkswagen teszthét az AutoMobil Körösnél 2017.05.29 - 2017.06.03-ig
2017.05.13.
Aktuális rendezvény

„Új utakon” - Volkswagen teszthét az AutoMobil Körösnél 2017.05.29 - 2017.06.03-ig

2017. május 29-től Volkswagen teszthét az AutoMobil Körösnél, ahol minden érdeklődőt várunk az általunk forgalmazott gépjárművek kipróbálására. Lehetőség nyílik mindenki számára, hogy megtapasztalja a Volkswagen személy- és haszonjárművek megbízhatóságát, és vezetési élményt szerezzen egy tesztvezetés során.

Passat GTE

Személygépjárműveink közül személyesen is megismerheti a közelmúltban bemutatásra került új Golf 7-et, a méltán népszerű új Tiguan-t, valamint a kategóriájában legkedveltebb Golf Sportsvan-t.

Egyedülálló lehetőségként csak ezen a héten kipróbálható az új Passat GTE, a Volkswagen különösen gazdaságos, hálózatról tölthető (plug-in) hibridje, mely a teljesítmény és tisztaság tökéletes kombinációja.

Azon vállalkozók, akik a munkájukhoz nélkülözhetetlen haszonjárműveket használnak, a teszthét időszakában megismerhetik az új Amarok-ot V6-os motorral, beülhetnek saját Új Crafterünkbe, de kipróbálhatják a fényűző Multivan-t is.

A Volkswagen innovatív technológiáival és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt a vezetés kapcsán, éppen ezért tapasztalja meg milyen a fokozatmentes DSG váltóval felszerelt a gépjármű, vagy próbálja ki a vezetői segédrendszerek valamelyikét a biztonságos közlekedés érdekében.

Várjuk Önt és családját, hogy személyesen is megismerjük egymást!

Előzetes időpont egyeztetés és tesztvezetésre jelentkezés miatt keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

AutoMobil Körös Kft.

5600 Békéscsaba Szarvasi út 74

+ 36 66 529 100 (központi szám)

[email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.