Szervizhírek
2018.10.10.

Amit mindig is tudni akart: mit is csinál pontosan a karosszérialakatos?

Ön tudja, hogy vajon mivel foglalkozik a mindennapokban egy autóértékesítő, egy karosszérialakatos vagy egy szerviz munkafelvevő? A Dobozi Általános Iskola 8. osztályos tanulói előtt megnyílt a lehetőség, hogy betekintést nyerjenek szalonunk és a szerviz működésébe, október 9-én üzemlátogatáson vettek részt az AutoMobil Körös Kft.-nél.
palyaorientacio

A Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából megvalósuló szakmai vizit keretében a diákok többek között megtekintették VOLKSWAGEN és ŠKODA SZALONUNKAT, valamint MŰHELYEINKBE, és az ott folyó munkákba is „beleshettek”.

Oldott és barátságos légkörben nyílt lehetőségük meghallgatni kollégáink beszámolóit az adott munkakörről és akár kérdéseket feltenni szakembereinknek a témában. Találkoztak tanulóinkkal, akiknek személyes motivációiról és gyakorlati tapasztalatairól  is első kézből informálódhattak.

Összességében egy jó hangulatú pályaorientációs látogatáson vettek részt a diákok, ami nem csak nekik lehetett informatív és figyelemfelkeltő, de munkatársainkat is egy merőben új feladat elé állította.