Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az Amarok. Igazi ragadozó.
2017.09.26.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Az Amarok. Igazi ragadozó.

A Volkswagen pick-up modellje, az új Amarok nevéhez híven - amely inuit nyelven "farkast" jelent - a határtalan erőt, kompromisszummentes teljesítményt és a férfias határozottságot képviseli. Hogy erről személyesen is megbizonyosodjon, bátran látogassa meg márkakereskedésünket, ahol kollégáink készséggel állnak minden Érdeklődő rendelkezésére bármilyen Amarokot – vagy más VW modellt – érintő témában.

amarok_front

Bár a pick-up második generációja éppen egy évvel ezelőtt mutatkozott be a nagyközönség előtt, nekünk ennek ellenére még mindig az egyik legnagyobb kedvencünk az autógyártó kínálatában.

A modellen a legszembetűnőbbek a külsőt érintő átalakítások: sportosabb, vagányabb, modernebb megjelenéssel várja a prémium pick-up-ra vágyó vásárlóközönséget. Ehhez járulnak hozzá a krómozott LED-világítással felszerelt fellépők és új Sportsbar bukókeret, ami optikailag nyújtja a prémium Amarok Aventura kabinját. Az exkluzív 20”-os „Talca” könnyűfém felni különösen férfas megjelenést kölcsönöz a modellnek. Extrafelszereltségként igényelhető a zárható csomagtér-roló, valamint a Stylingbar „Plus” Bukócső, ami határozottan markáns megjelenést kölcsönöz a gépjárműnek.

 

A tervezők mertek nagyot álmodni, az Amarokkal megalkották a kategóriája legszélesebb rakodófelületét, így biztosítva elegendő helyet az Euro raklap számára akár keresztben is.

Azonban a legnagyobb változást az elődhöz képest a motortérben találjuk: A VW az Amarok frissítésével a korábbi 180 lóerős 2,0 literes motort egy 6 hengeres turbódízel 3,0L lökettérfogatú motorra cserélte, amely akár 224 LE és 550 Nm forgatónyomaték leadására is képes. Amennyiben ez kevésnek bizonyulna, az opcionális Overboost funkció további 20LE/15kW teljesítmény többletet biztosít vezetési szituációtól függően. A szelídebb változatra vágyóknak sem kell másik modell után nézniük, a V6-os motorból 150kw/ 204 lóerős kivitel is rendelkezésre áll. Hogy kedvenc pickup-unknak semmi ne állhassa útját sem terepen, sem aszfalton, arról a 4MOTION összkerékhajtás gondoskodik, amihez egy 8 fokozatú automata sebességváltó társul.

A belső tér kialakításánál a fő szempont a bőséges helykínálat, az egyedülálló kényelem és az extra modern megjelenésű műszerfal megalkotása volt. Így ez már egy sokkal inkább személyautóra emlékeztető belsővel rendelkező gépjármű lett elődjénél. Hogy mást ne is említsünk, a 14 módon állítható ErgoComfort vezető- és első utas ülés biztosítja a lehető legkomfortosabb utazást.

Végül ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, az a számos Biztonságért felelős rendszer és vezetőasszisztens. Az alapfelszereltséghez tartozó Multi-collision fék (másodlagos ütközésvédelem) és a Menetstabilizáló program (ESP) nagyban elősegíti, hogy ne csak mi, de a velünk együtt közlekedők is épségben célt érjenek. A kézenfekvő hegymenet- és lejtmenet asszisztens az egyenetlen felszínű terepen állnak rendelkezésünkre, ezek segítségével még a kevésbé tapasztalt sofőr is profin helytállhat a „meleg helyzetekben”. Habár az új VW Amarok alapvetően egy kalandra termett jármű, mégsem bíz semmit a véletlenre: az opcionális ködfényszórók beépített kanyarfénnyel, a Park Pilot parkolóradar, a „Rear View” tolatókamera és az alapfelszereltség részét képező Tempomat együttesen gondoskodnak a gondtalan és biztonságos vezetési élményről.

 

Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni azt az egyedülálló és felszabadító élményt, amit csak egy Új Volkswagen Amarok nyújthat, nincs más dolga, mint felkeresni kollégáinkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Prekop Zoltán

Telefon: +36 30 664 2930

e-mail: [email protected]

Scheller Márton

Telefon: +36 20 370 1461

e-mail: [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.