Újdonság a ŠKODA-ról
2018.09.25.

Az új generációs Skoda Fabia

Négy év után elérkezett az idő a Fabia felfrissítésére, a Škoda ezúttal sem végzett félmunkát.
UJ_FABIA

A Fabia harmadik generációjának frissített változata, enyhe szépészeti beavatkozással, néhány új elektronikus extrával és immár kizárólag benzinmotorokkal, kombi változatban is elérhető.

Az orr, beleértve a hűtőmaszkot, határozottabb, karakteresebb rajzolatot kapott, akárcsak a hátsó rész. A kerekek mostantól akár 18 colosak is lehetnek, a tető, az A-oszlop, a külső tükrök és a keréktárcsák pedig fekete, fehér vagy ezüstszínben kérhetők.

 

A Fabia Clever mostantól alapáron kínálja a LED-es nappali világítást; tolatóradart, ülésfűtést, klímát, opcióként a fényszóró és a hátsó helyzetjelző is lehet diódás.

Megszokott Simply Clever funkciók: dupla USB töltő aljzat a hátsó üléssoron, kiemelhető, akkus zseblámpa a kombi csomagterében és további sok jópofa, ötletes részletmegoldással (fedélzeti kuka, gumis mobiltartó, jégkaparó, stb.)

Fontos megemlíteni, hogy a vezetéstámogató rendszerek listája is bővült. Követőradar, városi ütközés-elkerülő rendszer és hasonlóak eddigi is elérhetőek voltak; a facelift holttér-figyelő rendszert, hátsó keresztirányú forgalom-figyelő ütközés gátlót és automatikus kapcsolású reflektort hozott.

 

Praktikus, komolykodós, szerethető kisautó, korszerű elektronikus extrákkal már 2.999.000 Ft- tól Porsche Bónusz finanszírozással.