Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Azoknak, akik tudják, mit akarnak
2019.12.09.
Újdonság a ŠKODA-ról

Azoknak, akik tudják, mit akarnak

Mindeddig a mások által diktált trendeket követve határozta meg saját stílusát? Az aktuális divatok alapján választotta ki öltözékét és használati tárgyait? Itt az ideje, hogy felhagyjon ezzel a gyakorlattal és a legmodernebb digitális megoldások és asszisztensrendszerek felhasználásával, valódi ízlése alapján definiálja újra a mindennapokat. Ezt hozza el Önnek a ŠKODA legújabb SUV modelle, a KAMIQ.

skoda_kamiq

Engedje, hogy önbizalma vezetés közben is sugározzon! Lássuk, hogy melyek a KAMIQ ezt szolgáló funkciói:

  • az autó stílusához passzoló belső megjelenés garantálja az Ön számára a magabiztos komfortérzetet;erre utal a tágas és kényelmes utastér, a nagyméretű kijelző, a hatalmas panorámatető és a motoros csomagtérajtó is.
  • a  10,25" méretű digitális műszerfal ötféleképpen jelenítheti meg a jámű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadatokat és az aktív asszisztensrendszerek vezérlését egyaránt.
  • az asszisztensrendszerek közül figyelmet érdemel a Prediktív Tempomat, amely a vezetői élmény mellett a biztonságot is fokozza azzal, hogy a kamerától és a navigációs rendszertől érkező információk segítségével képes a következő 1-2 km-en előre látni a vezetési körülményeket.

De az igazán jelentőségteljes és forradalmi újítás, a KAMIQ-ban és a SCALA-ban először alkalmazott  ŠKODA digitális asszisztens. Laura akár folyamatosan kimondott, egész mondatok értelmezésére, és az utasítások végrehajtására is alkalmas.

Ha a fentiek felkeltették érdeklődését, esetleg próbára tenné azok működését valós közlekedési körülmények között, kollégáink készséggel állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Gábor
Tóth

Pozíció
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám:
Fax:

László
Szerencsi

Értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám: +36 30 528 7853
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.