Újdonság a használtautó-piacról
2018.09.26.

Das WeltAuto. Minőségi használt autók. Garanciával.

A kiváló minőség nem csak reklámszlogen a Das WeltAutonál.Használt gépjármű keresése közben mindig ügyeljen a DAS WELTAUTO GARANCIA jelölésre, hiszen ez szavatolja az Ön részére az általunk nyújtott számtalan előnyt!
dwa_audi

Ezek közé tartozik többek között a HASZNÁLTAUTÓ GARANCIA, nézzük, milyen előnyökkel számolhatnak vevőink!

Használt autó vásárlásakor értékesítőnk átadja Önnek a Gépjárműkísérő füzetet, ami garanciafüzetként funkcionál. A kiadványban megtalálja, milyen előre nem látható kellemetlenségeket kerülhet el szolgáltatásainkkal. Fontos, hogy gondosan őrizze meg ezt a füzetet és tartsa az autóban! A szolgáltatások időtartama 12 hónap, vagy 30.000 km. A részletekről és feltételekről értékesítőnktől és a Gépjárműkísérő füzetből kaphat bővebb tájékoztatást.

Továbbá ne feledje, tovább folytatódik DAS WELTAUTO Nyereményjátékunk! Nincs más dolga, mint kedvelni és nyilvánosan megosztani a DAS WELTAUTO BÉKÉSCSABA facebook oldalt!

Itt: www.facebook.com/dwabekescsaba

Legyen Ön a szerencsés, aki gazdagabb lesz egy DAS WELTAUTO ajándékcsomaggal!

 

A nyertesek neveit a facebook oldalunkon tesszük közzé, akik az ajándékcsomagokat márkakereskedésünkben –Békéscsabán, a Szarvasi út 74. alatt – vehetik át. 

 

A nyereményjáték fináléjában fődíjként kisorsolunk az összes résztvevő között egy „Hétvégi DAS WELTAUTO tesztautó tele tankkal” kupont.

Sorsolás hetente hétfőnként van, az oldalt előző héten kedvelő és megosztó személyek között.

Játékszabályzat itt található