Aktuális rendezvény
2021.05.29.

Elektromos mobilitás napok az AutoMobil Körösnél

Tapasztalja meg az elektromos autózás élményét velünk! Itt az idő, hogy Ön is megismerje mélyrehatóan az általunk forgalmazott tisztán elektromos modelleket!
vw_id3

Mi itt és most kezdjük. Jöjjön el és lépjen velünk a zéró kibocsátás felé vezető útra!

enyaq_iv_centerben
Image

 Hol? Az AutoMobil Körösnél Békéscsabán, a Szarvasi út 74. szám alatt.

Szálljon be elektromos autóinkba, és élje át a jövőt! Tegye próbára a kompakt VW E-UP!-ot, ID.3-at és ID. 4-et, valamint az SUV ŠKODA ENYAQ iV-t!

Rajta, tegye próbára a jövő autóit velünk! Most állami támogatással akár 2.500.000 Ft-tal olcsóbban Öné lehet álmai járműve.

Ki jogosult a pályázat benyújtására?

-          magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személy

-          magyarországi civil szervezet, egyesület vagy felsőoktatási intézmény

Miben különböznek járműveink a piac többi szereplőjétől? Legtöbb elektromos modellünk alapja az egyedülálló és forradalmi modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció – röviden MEB -, aminek köszönhető a hihetetlenül nagyvonalú térkínálat; verhetetlen sokoldalúság, hatótávolság, komfort és dinamizmus. A MEB platform központi eleme a gyorstöltésre alkalmas akkumulátor-rendszer, amely helytakarékos és biztonságos módon az autó padlójában kapott helyet. Az akkumulátor lapos kialakítása alacsonyabb súlypontot és jobb súlyeloszlást eredményez a jármű kiegyensúlyozott és dinamikus menettulajdonságai érdekében.


Kell még érv az elektromos járműveink mellett? Íme: digitális szolgáltatásainkkal nemcsak tisztán elektromossá, de internetképessé is válnak ezen autók, mert a beépített SIM-kártya segítségével igény esetén bármikor képesek a hálózatra kapcsolódni. Ezáltal elérhetők valós idejű forgalmi információk, töltőállomások aktuális foglaltsággal, árakkal és nyitvatartással.

Image

Lépje át velünk Ön is a mobilitás új korszakának küszöbét! Ehhez nincs más tennivalója, mint regisztrálni tesztvezetésre a +36 66/529-100-as telefonszámon, vagy az autokoros@autokoros.hu e-mail címen keresztül!