Akció
2020.02.18.

GOLF. Az időtálló sokoldalúság mintaképe most verhetetlen áron lehet a tiéd!

Hogy minek köszönhető a VW GOLF évtizedek óta tartó töretlen népszerűsége? Biztosan szerepet játszik benne a letisztult, klasszikus formavilág, amit a VW tervezői dinamikus és elegáns részletekkel „fűszereztek”. Így mára a modell hetedik generációja kategóriájának meghatározó tényezőjévé vált.
golf7

Így mára a modell hetedik generációja kategóriájának meghatározó tényezőjévé vált. Az ez idő alatt végrehajtott számtalan fejlesztés mindegyike a felhasználók igényeit és kényelmét helyezték előtérbe; ezúttal a lendületes és kifinomult külső, a nagyobb és kényelmesebb belső, a sokrétű infotainment szolgáltatások, valamint a vezetői segédrendszerek széles tárháza tesznek élménnyé minden utat a GOLF volánja mögött.

Ráadásul ezúttal készletes autóinkhoz kihagyhatatlan kedvezménnyel juthat hozzá: Porsche Bónusz finanszírozással már 5.620.000,-Ft-tól tulajdonba veheti legújabb kedvencét.

Sőt! Van még egy ennél is jobb ajánlatunk: GOLF Comfortline 1.5 TSI 130 LE-s motorral, Porsche Bónusz finanszírozással: 4.931.000,-Ft!

Ha minden álmod egy Golf, a kihagyhatatlan kedvezményért fordulj bátran kollégánkhoz:

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      zprekop@autokoros.hu