Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Gyakornokok foglalkoztatása az AutoMobil Körös Kft.-nél
2017.05.01.
Aktuális autószalon-információk

Gyakornokok foglalkoztatása az AutoMobil Körös Kft.-nél

GINOP-5.2.4-16-2016-00763

esza

Kedvezményezett neve: AutoMobil Körös Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Gyakornokok foglalkoztatása az AutoMobil Körös Kft.-nél
Támogatás összege: 6 473 843 Ft
Támogatás mértéke: 100%

Az AutoMobil Körös Kft. több mint 3 éve van jelen a piacon, főtevékenysége személygépjármű, könnyűgépjármű kereskedelem, valamint gépjárművek szervizelésével, karosszériás és fényező munkák ellátásával, műszaki vizsgáztatással nyújt teljes körűen szolgáltatásokat ügyfelei számára. Emellett a vállalkozás gyakorlati helyszínt is biztosít az autószerelő, gépjármű technikus, járműfényező szakmát tanuló diákok számára, amelyet szívesen választanak a tanulók a megfelelő szakmai gyakorlat megszerzésére.

A jól képzett szakembergárda elengedhetetlen a vállalkozás számára, ezért az értékes munkavállalók megtalálása és megtartása mellett nagy hangsúly helyeződik az utánpótlás-nevelésre is.

A projekt fő célja a közvetlen munkahelyteremtés elősegítésén túl az iskolai rendszerű képzésben szerzett első szakképesítés hasznosulásának támogatása, a pályakezdők korai munkahelyi tapasztalathoz juttatása, ezzel a későbbi foglalkoztathatóságuk növelése.

Ezen szempontok mentén került sor 2016.09.01.-én munkajogviszony létesítésére 1fő autóelektronikai műszerész és 1fő gépjárműtechnikus gyakornok vonatkozásában, akik kompetenciáiknak megfelelő munkakörben kerültek foglalkoztatásra. A projekt keretében 1db kerékkiegyensúlyozó és 1db kerékszerelő gép kerül beszerzésre, mellyel az elmúlt évek technológiai változásai követhetők le mind a gumiköpeny felnire történő átszerelése, mind a kerékbeállítások (centirozások) vonatkozásában.

A gyakornokoknak lehetőségük nyílik a korszerű berendezések számítógépvezérléseivel megismerkedni, így a legújabb technológiai megoldásokat, folyamatokat elsajátítani.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.06.01.
A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00763

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.