Aktuális rendezvény
2019.05.28.

Ha Szupermaraton, akkor ŠKODA TÁMASZPONT a KUPAKBAN

Amellett, hogy cégünk immár negyedik alkalommal tevékenyen támogatja az eseményt, a ŠKODA békéscsabai bázisán a nagycsaládosok körül ” forog majd a világ”.Hogy mit is jelent ez valójában? A KUPAK KÉZMŰVES SÖRHÁZBAN kialakításra kerülő ŠKODA TÁMASZPONT ezúttal „NAGYCSALÁDOS INFOPULTKÉNT” üzemel majd. Itt a márka hétüléses modelljét, A ŠKODA KODIAQ-ot ismerhetik meg mélyrehatóbban az érdeklődők, mialatt a város főterén kihelyezett bázisunkon a lurkók „ejtőzhetnek”.
clever_inside

De miért éri meg ellátogatni a Szupermaratontól függetlenül a KUPAKBA? Mert amellett, hogy a jogosultak informálódhatnak a különböző felszereltségekről és a nagycsaládos támogatás igénybevételének feltételeiről, a 7 személyes KODIAQ tesztvezetésre is regisztrálhatnak kollégáinknál. Azok között, akik ezt megteszik és június hónapban próbaúton vesznek részt, egy darab hétvégi teletankos ŠKODA tesztautó használatot sorsolunk ki.

Amiről a Nagycsaládos Program kapcsán nem feledkezhetünk meg, hogy a 2,5 millió forintos állami támogatás mellé a ŠKODA ösztönzésként 1,2 millió forint kedvezményt biztosít az arra jogosultaknak. Így a KODIAQ AMBITION modell már akár 5.530.000 Ft-tól elérhetővé válik.

Mint ismert, a ŠKODA helyi márkaképviseleteként az AutoMobil Körös évek óta lelkes támogatója a helyi és nemzetközi sporteseményeknek, ezek között pedig az egyik legjelentősebb az idén 22. alkalommal megrendezésre kerülő Békéscsaba-Arad Szupermaraton. Amellett, hogy helyben találkozhatnak kollégáinkkal, a márka a rendezvény szinte minden pontján jelen lesz: a ŠKODA járművei töltik be a felvezető autók szerepét, valamint a versenybírók is ezekkel közlekednek majd.

Az AutoMobil Körös kerékpáros csapata és a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is a márka „színeiben” lesz jelen a rendezvényen. Plusz a ŠKODA a versenyzők díjazásában is szerepet vállal.

Tehát, ha Önt a Szupermaratonon túl a nagycsaládos támogatással megvásárolható modelleink is foglalkoztatják, ne felejtse el meglátogatni a ŠKODA BÁZIST a KUPAK-ban, ahol kollégáink számos hasznos információval várják a kedvezményre jogosultakat és a tesztvezetésre regisztrálók még nyerhetnek is!