Automobil Körös Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. A békési Kovács család indul az új SKODA Fabiaért!
2023.06.13.
Aktuális

A békési Kovács család indul az új SKODA Fabiaért!

Ismét jó hangulatú megmérettetésnek lehettünk házigazdája a június 10-én. Az AutoMobil Körös immáron sokadjára ad otthont a népszerű KÖZLEKEDIK A CSALÁD vetélkedőnek.

KACS

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a SKODA Magyarország közös játékában területi fordulókban kerül kiválasztásra a helyi legjobbnak bizonyuló család, akik majd a fődíjért indulhatnak 2023. szeptember 8-10 között.

Image

Szívünk csücske ez a kis játék, kollégáink összeszokott csapatként jóhangulatban és lelkesen segítik a játékosokat és a Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság kollégáinak tevékenységét. Az idén a Baby on board és a kerékpár kötelező elemei feladatok és az autós ügyességi pálya állomásain jeleskedtek, - amelyet természetesen egy új SKODA Fabiaval kellett teljesíteni.  A sok izgalmas és vicces feladatok között komoly kihívást jelenthetett a KRESZ- teszt és a gyermekek kerékpáros ügyességi próbája, két játék között a kreatív asztal nyújtott plusz kikapcsolódást a kisebbeknek, - olykor nagyobbaknak. Természetesen senki sem indult haza üreskézzel. 😊

Image
Image
Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.