Aktuális rendezvény
2017.05.13.

Ismét feltárul a ŠKODA világa a Szupermaratonon

A ŠKODA AutoMobil Körös újra jelen lesz támogatóként a „20. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra” rendezvényein, mint „A nemzetközi események kiemelt partnere” cím birtokosa.
Skoda Futócsapat - 2016

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Május 20-21-én szinte mindenhol megtalálhatók leszünk a sporteseményen Békéscsabától Aradig:

  • A felvezető autók szerepét ŠKODA flotta látja el, s természetesen a versenybírók is a márka járműveivel közlekednek.
  • A márkát képviseli az AutoMobil Körös kerékpáros csapata, valamint a ŠKODA hírét viszi a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is.
  • A díjazottak természetesen a ŠKODA díjait is megkapják.

Valóban feltárul a ŠKODA világa a rendezvényen, ahol megismerhetők lesznek a ŠKODA típusai, a konfigurátorral bárki összeállíthatja a saját kedvenc Škodáját, lehetőség lesz tesztvezetésre regisztrálni. Bemutatjuk továbbá a márka tartozékait, ajándéktárgyait, az érdeklődők megtekinthetik sporteszközeinket, de betekintést nyújtunk a ŠKODA digitális jövőjébe is, s megismerhetőek lesznek applikációink.

Keressetek bennünket az útvonalon, tekintsétek meg autóinkat, látogassátok meg standunkat Békéscsaba főterén, vegyetek részt velünk az esti díjátadón és hallgassátok velünk a ceremóniát követő koncertet!

ŠKODA támaszpont a Kupak Kézműves Sörházban

A rendezvény két napján várunk mindenkit a Kupakban berendezett támaszpontunkon is, ahol cseh söröket is kóstolhattok.

A bemutató a Porsche Hungaria támogatásával és a Békéscsabai Atlétikai Club közreműködésével jön létre.