Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ismét Feltárul a ŠKODA világa a Szupermaratonon
2019.05.29.
Aktuális rendezvény

Ismét Feltárul a ŠKODA világa a Szupermaratonon

SAJTÓKÖZLEMÉNYBékéscsaba, 2019. május 28.A Porsche Hungaria által képviselt ŠKODA márka hosszú évek óta kiemelt támogatója a különféle sportágaknak és sporteseményeknek a helyi márkakereskedések aktív részvételével.

szupermaraton

A ŠKODA és a békéscsabai AutoMobil Körös immár negyedjére állt a „22. Szupermaraton, Kerékpáros és Görkori Túra” mellé, mint „A nemzetközi események kiemelt partnere” cím birtokosa.

 

A Békéscsabai Atlétikai Clubot segítő támogatás mellett a ŠKODA márka a rendezvény szinte minden pontján megjelenik június 1-2-án Békéscsabától Aradig.

  • A felvezető autók szerepét ŠKODA flotta látja el, s természetesen a versenybírók is a márka járműveivel közlekednek.
  • A márkát képviseli az AutoMobil Körös kerékpáros csapata, valamint a ŠKODA hírét viszi a Békéscsabai AC felnőtt férfi futócsapata is.
  • A ŠKODA természetesen a versenyzők díjazásában is szerepet vállal.

 
Valóban feltárul a ŠKODA világa a rendezvényen, ahol ezúttal a nagycsaládosoké lesz a főszerep.

A hétüléses ŠKODA KODIAQ most akár 2,5 millió forint állami támogatással és 1,2 millió forint ŠKODA kedvezménnyel is megvásárolható. A szupermaraton befutójánál létesített standon a nagycsaládosok megismerhetik az KODIAQ ajánlatok részleteit, a Kupak Kézműves Sörházban pedig tesztvezetésre regisztrálhatnak az érdeklődők.

Hegedűs Sándor, az AutoMobil Körös Kft. márkakereskedés vezetője megemlítette, hogy a közelmúltban megjelent a márka új típusa a SCALA, mely már a megjelenés hónapjában igen kedveltté vált az ügyfelek körében.

 

A Szupermaratonon megismerkedhetnek a résztvevők és a látogatók szinte a teljes ŠKODA választékkal, Mezőkovácsházán pedig – ahol a versenyzők pihenőjüket töltik – külön bemutatóval készülnek az AutoMobil Körösösök.

 

Hegedűs Sándor kiemelte, hogy a Szupermaraton kapcsolódik tavaszi rendezvénysorozatukhoz. A „Tavaszi Zsongás” rendezvénysorozat keretében lehetőség volt tesztvezetésre, s a program részét képezte a „Közlekedik a család” vetélkedő is. Természetesen a későbbiekben is lehetősége lesz az ügyfeleknek tesztvezetésre, melyre a kollégák várják a regisztrációkat.

 

Keressék a járműveket az útvonalon, látogassák meg a ŠKODA standot Békéscsaba főterén, vegyenek részt az esti díjátadón és hallgassák meg a ceremóniát követő koncertet!

ŠKODA támaszpont a Kupak Kézműves Sörházban

 

A rendezvény vasárnapján vár mindenkit az AutoMobil Körös csapata a Kupakban berendezett támaszponton is, ahol cseh söröket is kóstolhatnak az érdeklődők.

 

A „Támaszpont” ezúttal „Nagycsaládos Infoponttá” alakul, ahol a nagycsaládos kedvezményre jogosultak megismerhetik a ŠKODA hétüléses kínálatát, információt kaphatnak a felszereltségekről, s igény esetén megismerhetik a finanszírozási lehetőségek részleteit.

 

Egyedi akcióval is várják a nagycsaládosokat. Azok között, akik a rendezvény ideje alatt regisztrálnak KODIAQ tesztvezetésre, s június hónapban részt is vesznek tesztvezetésen, egy darab hétvégi teletankos ŠKODA tesztautó használatot sorsol ki az AutoMobil Körös.

 

A bemutató a Porsche Hungaria támogatásával és a Békéscsabai Atlétikai Club közreműködésével jön létre.

 

A ŠKODA márka és az AutoMobil Körös ezzel az együttműködéssel is segíteni kívánja a nagy múltú szupermaraton színvonalas lebonyolítását, s a jövőbe tekintve már most készül a jövő évi sportesemény megrendezésére.

 

További információ:

 

Fogarasi Ildikó

+36 30 664 2932

[email protected]

www.autokoros.hu

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.