Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Játékszabályzat az AutoMobil Körös Kft. Das WeltAuto nyereményjátékához
2018.09.03.
Esemény

Játékszabályzat az AutoMobil Körös Kft. Das WeltAuto nyereményjátékához

A nyereményjáték neve: Das WeltAuto facebook nyereményjáték

das_weltauto_nyeremenyek

Cél: üzletpolitikai célból, sorsolás útján ösztönözni a helyi facebook felhasználokat az AutoMobil Körös Kft. Das WeltAuto Békéscsaba nevű oldalának népszerűsítésére.

Részvételi feltétel: a nyereményjátékban olyan 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, aki facebook felhasználóként az AutoMobil Körös Kft. Das WeltAuto Békéscsaba nevű facebook oldalát kedveli és nyilvánosan megosztja.

Nyeremény tárgya és sorsolás ideje: A heti rendszerességű nyereménysorsolások alkalmával promóciós ajándékcsomagok kerülnek kiosztásra a fenti Részvételi feltételben megnevezett személyek között.  A nyereményjáték végén az AutoMobil Körös Kft. felajánl egy szerencsés résztvevő részére egy „Hétvégi Das WeltAuto tesztautó tele tankkal” kupont*. Időtartam: 2018. szeptember 3-tól 2018. október 26-ig. Az ajándékcsomagok kisorsolása minden héten hétfői napon, a főnyeremény sorsolása 2018.október 29-én történik.

 

A nyereményjátékot terhelő adó az AutoMobil Körös Kft-t terheli.

A sorsolás helye:            Békéscsaba, Szarvasi út 74. Volkswagen Márkakereskedés és Szerviz

A sorsolás módja:           kézi sorsolás

 

Sorsolási bizottság:        Hegedűs Sándor cégvezető
                                             Fogarasi Ildikó marketing asszisztens
                                             Petrovszki Ervin Das Weltauto használtautó értékesítő
                                             Kovács Klára szerviz asszisztens

Adatkezelés és adatvédelem:  Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, · feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy nyertessége esetén adatait az AutoMobil Körös Kft.(adatkezelő) jelen Játék lebonyolítása során a nyeremény átadása körében és céljából felhasználja. Valamint feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy nyertessége esetén a Nyeremény átadásáról és a tesztvezetésről felvétel készüljön, és hogy a felvételt az AutoMobil Körös Kft. marketing célból felhasználhassa minden további hozzájárulás, díjfizetés nélkül, térben, időben, módban és mértékben korlátlanul, a nyertes Játékos személyiségi jogainak tiszteletben tartása mellett.

 

A nyertesek nevei amellett, hogy mind az AutoMobil Körös Kft., mind a Das WeltAuto Békéscsaba facebook oldalán, továbbá az AutoMobil Körös Kft. weboldalán megosztásra kerülnek, személyesen, külön is értesítve lesznek.

 

Békéscsaba, 2018. augusztus 31.

 

 

AutoMobil Körös Kft.

*A kupon feljogosítja a nyertest egy előre egyeztetett hétvégén (péntek 16:00-tól hétfő 8:00-ig) Das WeltAuto tesztautó használatára tele tankkal. A kedvezménykupon egyszeri kedvezmény igénybevételére jogosít 2018. december 31-ig, nem átruházható és más kedvezménnyel nem összevonható.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.