Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Jó hírünk van! Mostantól  ŠKODA VILÁGBAJNOKTÓL veheti meg legújabb járművét!
2019.07.03.
Esemény

Jó hírünk van! Mostantól  ŠKODA VILÁGBAJNOKTÓL veheti meg legújabb járművét!

Aki járt már  ŠKODA  Szalonunkban autóvásárlási szándékkal, az előtt nem titok, hogy SZERENCSI LÁSZLÓ mennyire elhivatott szakmája iránt; ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a márka hazai, valamit nemzetközi versenyében évről évre az elsők között szerepel. A novemberi országos győzelme után idén kollégánk a horvátországi Šibenik-ben képviselte hazánkat - és az AutoMobil Köröst - értékesítési tanácsadó kategóriában, és nem is akármilyen eredménnyel! Büszkén elmondhatjuk, hogy Laci a ŠKODA CHALLENGE világbajnokságon 1. helyezést ért el, amivel kétszeres világbajnokká lépett elő, és ezzel a címmel jelenleg csak ő büszkélkedhet!

firstplace

De mi is az a ŠKODA  CHALLENGE? Ez egy a ŠKODA AUTO által idén 9. alkalommal megszervezett nemzeti és nemzetközi verseny a márkát képviselő kereskedők és szervizek dolgozói számára. Idén 32 ország 196 résztvevő mérettette meg magát a döntőben, ahova a világ minden tájáról, többek között Indiából, Tajvanról, Kínából és Oroszországból is érkeztek versenyzők. A megmérettetés több elméleti és gyakorlati fordulóból állt, a ŠKODA AUTO nagy figyelmet fordított az értékesítési és szervizhálózat minden egyes specializációjához szükséges ismeretre és készségre egyaránt. A verseny lehetővé tette a márka képviselői számára, hogy nemzeti és nemzetközi szinten bizonyítsák kompetenciáikat, és egyben javítsák technikai szakértelmüket. A versenyzők 8 kategóriában indultak, ezen belül az értékesítők idén 4. alkalommal vehettek részt a megmérettetésen, ahonnan Laci immár 2. alkalommal hozta el az 1. helyezést!

Kollégánk beszámolója szerint a verseny idén is rendkívül színvonalas körülmények között folyt, élményekben és kreatív feladatokban bővelkedő szervezéssel. A szervezők különös figyelmet fordítottak a környezetvédelemmel kapcsolatos ismeretekre, László szerint kifejezetten sok elektromos mobilitással kapcsolatos versenyfeladattal találkoztak a résztvevők.

 

Először csapatversenyeket tartottak, ahol márkaismeretről kellett számot adni a versenyzőknek, valamint egy szabadulós játékot kellett végrehajtaniuk, ami Laci szerint nagyon élménygazdag program volt a kifogástalan szervezésnek köszönhetően.

Az egyéni feladatoknál az Infotainment rendszerek ismerete mellett az értékesítésőknek számot kellett adniuk a gépkocsi átadás és személyre szabás témakörben. Izgalmas volt, hogy például fel kellett ismerniük egy adott autó esetében, hogy a megrendelésnek megfelelő felszereltségű-e a versenyző előtt álló modell, és ha nem, vajon miben különbözik az eredetitől. Végül márkaismereti teszt kitöltésére is sor került, ahol a hangsúlyt kaptak a legújabb környezetvédelmi elvárások.

A korábbi évekhez képest Lászlónak meglepetés volt, hogy habár nem értékesítési vezető kategóriában indult, vezetői képességekkel kapcsolatos feladatokkal is találkozott.

Összességében Lacinak a gépjármű átadással és az Infotainment rendszerek beállításával kapcsolatos feladatok „feküdtek” a legjobban, mivel ezekben a mindennapok során már rendkívüli rutinnal rendelkezik; ebből adódóan magabiztosan, a zsűritagok elismerését is bezsebelve teljesítette a kihívásokat. Hogy mennyire szoros volt a verseny, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a megszerezhető 600 pontból az első 3 helyezett között végül mindössze 6 pont különbség volt, valamint a 3. helyen holtverseny alakult ki két versenyző között.

Végül ha egy új ŠKODA  vásárlása mellett Ön is szívesen meghallgatná SZERENCSI LÁSZLÓ beszámolóját a ŠKODA CHALLENGE-en szerzett élményeiről, keresse bizalommal az alábbi elérhetőségeken vagy személyesen Békéscsabán, a Szarvasi út 74. sz. alatti ŠKODA  szalonunkban:

 

Szerencsi László

VILÁGBAJNOK ŠKODA ÉRTÉKESÍTŐ

 +36 66 520 921;
+36 30 528-7853;
[email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.