Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Koronavírus (COVID-19) tájékoztató
2020.11.20.
Aktuális autószalon-információk

Koronavírus (COVID-19) tájékoztató

Tisztelt Ügyfelünk! Új intézkedéseinknek köszönhetően, a járvány szempontjából is biztonságosabbá vált az autó átvételének, javításának és átadásának teljes folyamata.

amk_logosor

Ózongenerátoros fertőtlenítés - a mentőautóknál is alkalmazott technológia segítségével -az erre a célra kifejlesztett berendezéssel ózont juttatunk a gépkocsi belterébe, amelyet az autó saját szellőző rendszere, belső keringtetési üzemmódban mindenhova eljuttat. Ennek során autójának teljes belseje vegyszermentesen és teljes mértékben fertőtlenítésre és csíramentesítésre kerül.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a járművek rendszeres (kilométer és/vagy időtartam) karbantartása azok rendeltetés és zavarmentes üzemeltetésének elengedhetetlen műszaki feltétele. Az előírt karbantartás elmulasztásából fakadó túlhasználat miatti meghibásodások esetén a hatályos jogi szabályozók szerint a gépjármű elveszti a törvényi vagy szerződéses jótállását és szavatosságát.

A szerviz szolgáltatásokkal kapcsolatban mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a garancia feltételeit - így a karbantartási periódusokat is - a jármű objektív műszaki paraméterei alapján határozzák meg. Így a jelenlegi helyzettől függetlenül a jármű normális használata esetén is fellép a kenőanyag, üzemi folyadékok és egyes alkatrészek (pl. motorolaj, sebességváltó-olaj, összkerékhajtás-olaj, fékfolyadék, szűrők, stb.) időtartam és futás teljesítmény miatti elöregedése vagy elhasználódása. Ezek cseréje elsősorban az autó üzembiztonság miatt szükséges. Csak így lehet biztos abban, hogy autója megbízhatóan üzemeltethető.

Tekintettel a koronavírus második hullámára, rendkívüli együttműködésre kérjük Ügyfeleinket saját, ill. környezetünk megóvása érdekében:

  • ha szükséges személyesen ellátogatni szalonunkba, kerülje a fizikai kontaktust, pl. kézfogást a szalonban tartózkodókkal;
  • szalonunk látogatása kizárólag szabályosan, szájat és orrot eltakaró maszkban lehetséges;
  • köhögéssel, lázzal és légzőszervi tünetek esetén kérjük, ne lépjen be a szalonba;
  • szükség esetén használja a kihelyezett kézfertőtlenítő eszközöket;
  • az ügyféltérben kérjük mindenkitől, ne tartózkodjon 1 méteres távolságon belül másokkal;
  • hozom-viszem szolgáltatásunkat átmenetileg szüneteltetjük.

Továbbá kérjük minden ügyfelünk megértését, a fenti intézkedések mindannyiunk érdekeit szolgálják!

 

Köszönettel

AutoMobil Körös Kft. csapata

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.