Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Keveset futott tesztautók keresik gazdájukat
2019.09.09.
Aktuális autószalon-információk

Keveset futott tesztautók keresik gazdájukat

Ha mindeddig nem találta meg az igényeinek legmegfelelőbb gépjárművet, minden bizonnyal nálunk vár Önre álmai járgánya. Látogasson el szalonunkba, hogy készleten széles választékban elérhető autóink között meglelje az ÚJ KEDVENCET, amit akár egy héten belül garázsában tudhat.

tiguan

Mit kínálunk még? Többek között kedvező finanszírozási konstrukciókat, 2 év gyári, valamint 2 év importőri garanciát, mobilitásgaranciát az első 2 évben, továbbá a használt gépjárműve átvizsgálását és beszámítását is igény szerint elvégezzük.

Kompakt crossover? Igen, a sokoldalúság tökéletes megtestesítője a T-CROSS LIFE 1.0 TSI. Ez a hófehér SUV sötétített hővédő üvegezéssel (65%-os fényszűréssel) védi a hátsó üléssor utasait, elöl fűthető gerinctámasszal ellátott ülések szolgálják a maximális kényelmet. Ezen felül „Climatronic” automata klímaberendezés kétoldali hőfokszabályozással, „Discover Media” navigáció funkció európai térképpel, valamint 3 évig ingyenes Car-Net „Guide&Inform Basic” csomaggal biztosítja, hogy minden út kellemes élménnyé váljon benne.

Egy klasszikus kedvenc, a GOLF COMFORTLINE 1.5 TSI ACT BLUEMOTION bőr váltógombos kormánya mögött a 20,3 cm-es TFT-érintőképernyő és a „Composition Media” Rádió 8 hangszóróval teszi szórakoztatóvá az utat. Kapcsolja össze MirrorLink®-képes okostelefonját a járművel és használja kényelmesen eszköze alkalmazásait az infotainment rendszer képernyőjén keresztül. A veszélyes helyzetek elkerülésében segédkezik a „Rear View” tolatókamera, a maximális komfortot elöl fűthető sportülések biztosítják, ergoActive, 14 irányban állítható vezetőüléssel, amit többek között masszázs-funkcióval és elektromos gerinctámasszal is ellátott a gyártó.

Amennyiben helyből kell több, válassza a GOLF VARIANT COMFORTLINE 1.5 TSI ACT modellt. Az autó karakterét nagyban meghatározza a 17 colos „Dijon” könnyűfém keréktárcsa, a polírozott tetőléc, valamint a LED-es nappali fény és hátsó lámpa egyaránt. Ha szempont a vezetési élmény, fokozásáról sportfutómű gondoskodik feszesebb csillapítással és a megszokottnál kb. 15mm-el kisebb hasmagassággal.

Garantáltan mély benyomást kelt a vérbeli off-road TIGUAN TRENDLINE 1.5 TSI EVO. A hófehér külsővel és titánfekete belső kárpittal rendelkező autó vezetéstámogatói közül említést érdemel a „Lane Assist” sávtartó rendszer, valamint a fáradtságérzékelő rendszer, amik egy hosszú és kimerítő út során is gondoskodnak arról, hogy sértetlenül érje el célját. Hogy minden, a járműben töltött idő kellemesen teljen, azt a hátsó ülésről is vezérelhető „Air Care Climatronic” 3 zónás automata klímaberendezés biztosítja elektromos szabályzással. És hogy utazás közben se kelljen lemondania az internetről, azért pedig a 3 évig ingyenes „Guide & Inform Basic” Car-Net csomag felel.

De ha gépjárművásárlásnál nem csak a saját igényei, hanem szerettei kényelme is fontos szempont, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül a Nagycsaládos állami támogatással, rendkívüli kedvezménnyel megvásárolható TIGUAN ALLSPACE COMFORTLINE 1.5 TSI ACT DSG-t sem. Hogy ne csak a vezetés, de például a bevásárlás is gördülékenyebben történjen, azt az Easy Open & Close funkció teszi lehetővé. Segítségével anélkül nyithatja, vagy zárhatja le a csomagtérajtót, hogy bármit is le kellene tennie a kezéből. Az autó 7 személy részére teszi lehetővé az élményteli közlekedést a "Premium” multifunkciós kijelző és a „Composition Media” Rádió segítségével.

Találjuk meg közösen az Ön számára ideális TÁRSAT, kollégánk készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére.

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.