Újdonság a Volkswagenről
2021.02.25.

Komfortra fel!

Adja át magát a magas szintű kényelem érzetének, amit akár üzleti, vagy családi utazás alkalmával átélhet az ÚJ PASSAT volánja mögött.
kekpassat

Mostantól elengedheti a vezetéssel járó stresszt, amit eddigi autós kalandjai alkalmával tapasztalhatott. Teszünk róla, hogy ezentúl új értelmet nyerjen a fenti kifejezés.

Ezt garantálják többek között a magas minőségű ülések, a beltér exkluzivitást kölcsönző dekorelemei, kiegészítve az állítható erősségű és választható háttérvilágítással.

A nagy felbontású és interaktív digitális vezetőtér minden szükséges információt rendelkezésére bocsát a zavartalan közlekedéshez.

És még szó sem esett a VW vezetéstámogató rendszereit összefogó IQ. Drive-ról: segítségével egy gombnyomással élvezheti azt a kényelmet, amikor a Passat innovatív megoldásokat kínáló rendszerei részben átveszik a vezetést.

Hogy a vizuális élményről már ne is beszéljünk...Na jó, erről tuti messziről felismerni az új Passatot: sportos, dinamikus, elegáns megjelenésével kizárt, hogy észrevétlen maradjon, bármerre is vigyen az út.

Amennyiben felkeltettünk érdeklődését a modell iránt, érdeklődjön bátran VW értékesítőnknél:

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      zprekop@autokoros.hu