Újdonság a ŠKODA-ról
2020.11.05.

Környezettudatos és magabiztos választás. Ez a ŠKODA SUPERB iV Plug-in Hybrid

Nem kell kompromisszumokat kötnie, ha fontos szempont a környezettudatosság. A ŠKODA első konnektoros hibrid járművének tervezése során megalkotói figyelembe vették a fogyasztás optimalizálása mellett a felhasználói komfort legmagasabb szintre emelését is.
superb_iv

A ŠKODA SUPERB iV legnagyobb előnye mégis abban rejlik - amellett, hogy konnektorról is tölthető, - hogy amíg a benzinmotor használata nem feltétlen szükséges, -az autó tisztán elektromos meghajtással is működtethető igény szerint. Ráadásul ezesetben az elektromotor hatótávja akár 50-55 km is lehet.

Jól hangzik, igaz? Gondoljuk csak át, a mindennapos városban való közlekedés alkalmával azon túl, hogy tisztán elektromosan használhatjuk ezt a belül hihetetlenül tágas járművet, visszatöltési funkciója révén az akkumulátor töltöttségi szintjét a nekünk megfelelő szinten tarthatjuk.

Ha a fentiekkel felkeltettük érdeklődését, esetleg többet szeretne tudni a ŠKODA SUPERB iV Plug in Hybrid nyújtotta felhőtlenül kényelmes közlekedésről, keresse értékesítőinket bizalommal!

Tóth
Gábor

Pozíció
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám: +36 20 370 1461
Fax:

Szerencsi
László

Értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám: +36 30 528 7853
Fax: