Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Legyen részese az elektromobilitás új fejezetének!
2020.09.28.
Innováció

Legyen részese az elektromobilitás új fejezetének!

Múlt hét szerdán VW szalonunk futurisztikus hangokra és látványra ébredt, ugyanis begördült az I.D. 3 modell limitált kiadású 1st első autója. Az mindenképpen jól írja le az első benyomást, hogy több kolléga is a Vissza a jövőbe c. filmben érezte magát, ahhoz hasonlították az átélt élményt.

i_d_3

Azzal, hogy augusztus 17-én megkezdődött a merőben új alapokon nyugvó I.D. család első darabjának, az I.D. 3 1st verziójának értékesítése hazánkban, merőben új fejezet kezdődött a magyarországi elektromobilitás történetében. A VW család ezen legújabb tagja dinamikus, formabontó, mindennapi használatra alkalmas hatótávval rendelkező elektromos autó, mely futurisztikus dizájnjával valóban a jövőbe utazás érzetét kelti. Az exkluzív 1st modell különlegesen magas felszereltséggel, többek között 19 colos könnyűfém kerekekkel, mikroszálas ülésbevonattal, LED-es fényszórókkal, valamint 30 különböző színű hangulatvilágítással ejti ámulatba csodálóit.

 

 

Tapasztalja meg a jövő autózás élményét Ön is! Képzelje, ezen a héten nem csak szalonunkban, de a Csaba Center aulájában is találkozhat az I.D. 3 modell 1st verziójával. Ne szalassza el!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.