Innováció
2020.09.28.

Legyen részese az elektromobilitás új fejezetének!

Múlt hét szerdán VW szalonunk futurisztikus hangokra és látványra ébredt, ugyanis begördült az I.D. 3 modell limitált kiadású 1st első autója. Az mindenképpen jól írja le az első benyomást, hogy több kolléga is a Vissza a jövőbe c. filmben érezte magát, ahhoz hasonlították az átélt élményt.
i_d_3

Azzal, hogy augusztus 17-én megkezdődött a merőben új alapokon nyugvó I.D. család első darabjának, az I.D. 3 1st verziójának értékesítése hazánkban, merőben új fejezet kezdődött a magyarországi elektromobilitás történetében. A VW család ezen legújabb tagja dinamikus, formabontó, mindennapi használatra alkalmas hatótávval rendelkező elektromos autó, mely futurisztikus dizájnjával valóban a jövőbe utazás érzetét kelti. Az exkluzív 1st modell különlegesen magas felszereltséggel, többek között 19 colos könnyűfém kerekekkel, mikroszálas ülésbevonattal, LED-es fényszórókkal, valamint 30 különböző színű hangulatvilágítással ejti ámulatba csodálóit.

 

 

Tapasztalja meg a jövő autózás élményét Ön is! Képzelje, ezen a héten nem csak szalonunkban, de a Csaba Center aulájában is találkozhat az I.D. 3 modell 1st verziójával. Ne szalassza el!