Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Legyen Öné az aranyérem az áruszállításban!
2019.03.08.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Legyen Öné az aranyérem az áruszállításban!

Most amellett, hogy Öné lehet egy hallatlanul sokoldalú áruszállító, rendkívül kedvezményes áron élvezheti a GOLD és SILVER csomag biztosította extra kényelmet és biztonságot egy új VW CRAFTER vezetése közben. Azt gondolja, hogy egy haszonjármű esetében pénzkidobás az extra kényelmi funkciókra költeni? Hadd győzzük meg az ellenkezőjéről!

crafter

Nézzük, milyen extrákat tartalmaz a GOLD csomag, ami most akár nettó 1.700.000,-Ft árelőnnyel az Öné lehet:

  • „Composition Media” Rádió: többek között a 8”-os TFT érintőképernyő nemcsak közelítésérzékelővel van ellátva, de beszédvezérléssel is irányítható. A CD olvasó mellett 2 db SD kártyával is használható az eszköz, valamint a Car-Net App-Connect is rendelkezésre áll.
  • „Lane Assist” sávtartó rendszer: segít a sofőrnek 65 km/h felett korrigáló kormány mozdulatokkal a járművet a sávban tartani, mégpedig úgy, hogy a belső visszapillantó tükörnél található kamera figyeli a felfestéseket.
  • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés: legfontosabb előnyei, hogy az ülés testsúlyra pontosan beállítható hidraulikus csillapítással van ellátva, valamint a gerinctámasz elektromosan állítható 4 irányba.
  • „Climatic” klímaberendezés.
  • Elektromosan behajtható külső tükrök, amik azon túl, hogy elektromosan állíthatóak, még elektromosan fűthetőek is.
  • Parkolóradar elöl/hátul, aktív oldalvédelemmel.
  • Trendline csomag: többek között 4 db 12V-os csatlakozót tartalmaz a vezetőfülkében, és prémium belső zajcsillapítással van ellátva a még komfortosabb vezetési élmény érdekében.
  • Vezetőasszisztens-rendszer csomag: csak hogy a legfontosabb funkciókat említsük, a 3 küllős multifunkciós kormány segítségével is állítható „Side Assist” sávváltást segítő rendszer, valamint a fáradtságérzékelő és a sebességszabályozó berendezés (Tempomat) is segítségünkre lehet a biztonságérzet növelésében.
    4 db LED spot – raktérvilágítás a kényelmesebb rakodás érdekében.

A SILVER csomaggal felszerelt Crafter Öné lehet akár nettó 612.000,-Ft kedvezménnyel, ami magában foglalja a következő extrákat:

  • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés többek között masszírozó funkcióval.
  • „Climatic” klímaberendezés.
  • Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök.

És ha mindez nem lenne elég, most 2,5% induló THM-es finanszírozással juthat hozzá ehhez a dobozos, platós, vagy akár alváz kivitelben is rendelhető modellhez.

Gondolja végig: miért mellőzné munkavégzés közben a kényelmet, biztonságot és a funkcionalitást? Fenti csomagjainkkal nem csak az áruszállításban lehet díjnyertes, de kollégái is „aranyba foglalják majd a nevét”.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kollégánk készséggel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Kovács Tibor Barna

Értékesítési asszisztens

+36 66/540-654

[email protected]

Az akció a 2019. június 30-ig megkötött adásvételi szerződésekre és elkészített finanszírozási ajánlatokra, illetve visszavonásig érvényes, amiről a www.porschebank.hu oldalon tájékozódhat. A Porsche Bank Zrt. változó kamatozású, forintalapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízingajánlata tájékoztató jellegű. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM 3 millió Ft finanszírozott összegre és 5 éves futamidejű forintban fizetendő reprezentatív minta alapján került meghatározásra. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, így az ajánlatban szereplő THM számításakor nem került figyelembe vételre. Egy Ügyfél maximum 10 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettségvállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A szerződéskötés dátuma nem lehet későbbi, mint 2019. június 30. További részletekről érdeklődjön a magyar országi Volkswagen Haszonjárművek kereskedésekben! A képen látható autó extra felszereltséget tartalmazhat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.