Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Mérföldkő az elektromos mobilitásban
2018.02.23.
Újdonság a Volkswagenről

Mérföldkő az elektromos mobilitásban

Mind a Volkswagen, mind cégünk, a márka helyi képviselete fontosnak tartja, hogy az ügyfelek mellett környezetünkért is felelősséget vállaljunk. Hogy ez a kijelentés ne csak egy hangzatos jelmondat legyen, azért közösen, egyesített erőkkel dolgozunk. Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a tegnapi napon aláírásra került egy a cégünk, az AutoMobil Körös Kft. és a Porsche Hungária Kft. közötti szerződés, aminek értelmében 2018.03.31-től többek között már elektromos járműveket is értékesítünk .

e_golf

Mint eddig, ezentúl is elkötelezettek vagyunk ügyfeleink iránt annak érdekében, hogy vásárlóinkat a lehető legmagasabb színvonalon lássuk el Volkswagen termékekkel. A jövőbeni változásnak köszönhetően ebbéli vállalásunkat ezután kiterjesztünk a márka elektromos komponensére is. Ebben a műszakilag merőben új és magas igényeket támasztó szegmensben legfőképpen arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével ügyfeleink nagyfokú elégedettségét támogassuk. Ebben, és az ügyfélszolgálati tevékenységeink magas színvonalon tartásában jelent mérföldkövet a most kötött megállapodás.

A későbbi cégünket érintő e-mobilitással kapcsolatos újdonságokról, fejlesztésekről  folyamatosan hírt adunk honlapunkon és facebook oldalunkon egyaránt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.