Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Mi az: ideális és stílusos társ a városi közlekedésben, ami garantáltan Önre irányítja a többiek figyelmét? Mi tudjuk: VOLKSWAGEN POLO CITY
2018.03.25.
Akció

Mi az: ideális és stílusos társ a városi közlekedésben, ami garantáltan Önre irányítja a többiek figyelmét? Mi tudjuk: VOLKSWAGEN POLO CITY

Ki ne álmodott volna már egy gyors, kedvező fogyasztású és jutányos árú városi autóról, ami ideális társa lehet bármelyikünknek, aki gépjárművét legfőképp urbánus környezetben használja?

polo_city

Erre a célra tökéletesen megfelel legújabb, akciós Porshe Bank finanszírozással elérhető modellünk, a VOLKSWAGEN POLO CITY.

Az autó szériafelszereltségének része többek között a Connectivity csomag, ami lehetővé teszi, hogy a városi közlekedés közben is folyamatosan kapcsolatban maradjon az USB média-csatlakozó és a „Bluetooth” telefonelőkészítésnek köszönhetően. A felszereltség révén biztosítjuk, hogy autója iPod/ iPhone kompatibilitással is rendelkezik.

Az modell elérhető Porsche Bonusz Akció keretein belül már 3.499.000,-Ft-tól. Ezzel a forint alapú finanszírozással akár már 39.275,-Ft havi törlesztő részlettel az Öné lehet egy POLO CITY gépjármű.

Ne habozzon, személyre szabott ajánlatért keresse fel a helyi Volkswagen márkakereskedés, az AutoMobil Körös Kft. munkatársait az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Prekop Zoltán

Telefon: +36/66/540-657

Mobil: +36/30/664-2930

e-mail: [email protected]

Scheller Márton

Telefon: +36/66/540-653

Mobil: +36/20/370-1461

e-mail: [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.