Automobil Körös Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. MI AZ: KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS ÉS KORSZERŰ? AZ ÚJ POLO
2017.09.20.
Újdonság a Volkswagenről

MI AZ: KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS ÉS KORSZERŰ? AZ ÚJ POLO

Örömmel tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a Volkswagen egyik legikonikusabb, legnépszerűbb típusa, az új Polo értékesítése megkezdődött! Márkakereskedésünkben kollégáink minden szükséges információval rendelkezésére állnak annak érdekében, hogy Ön, kedves Vásárlónk, minél előbb legújabb modellünk boldog tulajdonosává váljon!

vw_talalkozon

A modell magyarországi premierjére szeptember 23-án a Hungaroringen, a VW hatodik márkatalálkozóján került sor. Lássuk csak, milyen újdonságokra, változásokra számíthatunk régi-új kedvencünktől!

Az autó szériafelszereltsége rengeteg új biztonsági és kényelmi funkcióval bővült. Rendelhető számos új extra is a modellhez, ami a korábbi verziókhoz nem volt elérhető.

Ilyen például a Front-assist környezet megfigyelő rendszer, ami akkor lép működésbe, ha az érzékelők kritikusan rövid követési távolságot azonosítanak az előttünk haladó járműhez képest. Ez a berendezés rendkívül hatékony támogatást nyújt a ráfutásos balesetek megelőzésében, enyhítésében.

Ezen felül a modell rendkívül hasznos funkciói a Gyalogos felismerő rendszer, a LED nappali fény, valamint a Multifunkciós kormány. És mivel a biztonságra nem lehet elég nagy hangsúlyt fektetni, ne felejtsük el megemlíteni a függönylégzsákot sem elöl/hátul.

 

Az opcionális Active Info Display-nek köszönhetően 12,3 hüvelykes képátlójú színes, nagy felbontású kijelzőn megjelenített eszközsoron keresztül juthatunk hozzá számos szükséges információhoz.


Szeretné, ha az új Polo -jával nem csak dinamikusan, de akár takarékosan is közlekedhetne? Az extrafelszereltségként kínált ECO üzemmód választó éppen ezt a célt szolgálja, ami egy egyszerű gombnyomással, vagy a rádiókészülék, illetve a navigációs rendszer érintőképernyője segítségével könnyedén aktivizálható.

 

Biztonság szempontjából rendkívül jó szolgálatot tesz a választható Holttérérzékelő rendszer is, aminek jelentősége a sávváltás során válik kiemelten fontossá.

Ha már a BIZTONSÁG a téma, az általunk választott kedvenc funkciók a Park Assist, parkolást segítő rendszer, valamint a Távolságtartó rendszer (ACC), amely automatikusan hozzáigazítja a sebességet az előttünk haladó járműhöz, és tartja a vezető által beállított távolságot.

Áttérve az új Polo technikai felszereltségére: a gépjárművek igény szerint beszerezhetőek akár 5 fokozatú manuális, akár 7 fokozatú DSG váltóval is.

A jelenleg elérhető motorok a 1.0 MPI 75 LE és a 1.0 TSI 95 LE, novembertől viszont rendelhetőek az 1.0 TSI 115 LE és a 1.6 TDI SCR (80 LE és 95 LE) változatban egyaránt.

 

A felszereltségi fokozatokat illetően a hagyományos Trendline, Comfortline és Highline szinten felül a későbbiekben elérhető lesz egy negyedik is, amely kifejezetten a „vájtfülű” vásárlóknak kedvez. A Polo Beast modell az alapfelszereltségként beépített hangzásrendszerével, 6 hangszóróval, 8 csatornás digitális erősítővel, 300 Watt teljesítménnyel, és Subwooferrel szolgálja a tökéletes hangzás megszállottjait.

A PRAKTIKUM szempontjából nem elhanyagolható tény, hogy a korábbi kisebb, 280 Literes csomagteret immár egy 351 literre növelte a gyártó. Továbbá az új Polo külső változáson is átesett, a gépjármű szélessége 4 centivel, míg a hossza 8 centivel lett nagyobb, ezzel nyújtva a tágasság érzését mind a gépjármú vezetője, mind utasai számára.

Amennyiben szeretne az elsők között informálódni az új Polo -t érintő összes részletről, látogasson el márkakereskedésünkbe, ahol kollégáink mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak Önnek!

Munkatársaink várják jelentkezését az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 

Prekop Zoltán

Telefon: +36 30 664 2930

e-mail: [email protected]

Scheller Márton

Telefon: +36 20 370 1461

e-mail: [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.