Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Mostantól még SZUPEREBB a ŠKODA zászlóshajója
2019.09.18.
Újdonság a ŠKODA-ról

Mostantól még SZUPEREBB a ŠKODA zászlóshajója

Az új ŠKODA SUPERB azoknak készült, akik tudják, mi az, ami igazán számít. Fontos Önnek a megújulás, és a luxus időről-időre történő újraértelmezése? Akkor a forradalmasított SUPERB az ideális választás. Ez egy olyan autó, ami nyitott és elfogulatlan embereknek készült, akik szeretik magas minőségen élvezni az életet anélkül, hogy bárkinek bizonyítani kellene bármit. Az élet amegújult SUPERB-ben az egyensúlyról, nyugalomról, egy szóval a „lényegről” szól.

megujult_superb

A látványosra tervezett és lenyűgözően tágas üzleti modell a tökéletes kényelmet és a legmodernebb asszisztenseket tartalmazza, páratlan praktikummal és Simply Clever megoldásokkal kiegészítve. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az Ön mindennapjai problémamentesen és kényelmesen teljenek. Így egyben kap a hétköznapokra egy tökéletes megjelenésű luxusautót és a hétvégére egy tágas családi segítőtársat.

A megújult modellen a design kisebb frissítésen esett át azért, hogy az autó még figyelemfelkeltőbbé és kifejezőbbé váljon, mint valaha. A végeredmény ikonikus design lett dinamizmussal és bájjal feltöltve. Egy exkluzív autó, ami mindenre gondol. Így néz ki a luxus a SUPERB-ben.

Íme egy kis ízelítő abból, hogy mit nyújt Önnek ez a forradalmasított ŠKODA modell:

Az elődhöz képest legszembetűnőbb különbséget az új hűtőrács design, az új könnyűfém keréktárcsák, az új LED fényszórók, új lökhárítók és kanyarkövető LED ködlámpák jelentik. A hátsó rész is a legfrissebb ŠKODA designtrendekhez igazodik, ezt bizonyítja az embléma helyetti stílusos ŠKODA felirat és króm díszítőcsík a csomagtérfedélen (Mátrix LED fényszóró választása esetén), az új hátsó lámpák (LED Mátrix fényszóró esetén dinamikus irányjelzővel), valamint igazán izgalmas újdonság a ŠKODA logó kivetítés (LED belső hangulatvilágítás választása esetén).

Ha szeretne megbizonyosodni a fentiek valóságtartalmáról, ezen a héten Békéscsabán a Csaba Center bevásárlóközpont aulájában minden érdeklődőnek lehetősége van erre. És amennyiben a látottak elnyerik tetszését, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, hogy bemutassák a megújult SUPERB továbbfejlesztett tulajdonságait.

László
Szerencsi

Értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 66 520 921
Mobiltelefonszám: +36 30 528-7853
Fax:

Gábor
Tóth

Pozíció
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám:
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.