Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Részletes állapotvizsgálat és professzionális optikai felkészítés. Ezt kínáljuk mi.
2018.10.16.
Újdonság a használtautó-piacról

Részletes állapotvizsgálat és professzionális optikai felkészítés. Ezt kínáljuk mi.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink – legyenek akár eladók vagy vásárlók – elégedetten távozzanak kereskedésünkből, a hozzánk beérkező használtautókat legelőször egy alapos állapotvizsgálatban „részesítjük”.

dwa_ervin

Szakértő kollégáink kiemelt figyelmet fordítanak a gépjárművek műszaki kondícióinak feltárására és optikai felkészítésére. A vizsgálatok előre meghatározott, standard folyamatok alapján zajlanak, amelyeket kötelező érvénnyel végzünk el az Ön jövendőbeli autóján is.

Kereskedésünkben ügyfél úgy nem vehet át használt járművet, hogy az ne kifogástalan külsejű jegyen, ez nálunk alapkövetelmény! A járműveket professzionális ápolószerekkel tisztítjuk, mind külsőleg, mind a belső tér gondos felkészítésen esik át.

Mivel egy használtautó vásárlása többek között érzelmi döntés is, kiemelten nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a Das WeltAuto márkanév alatt forgalmazott járművek nagyon magas felkészítési standardoknak feleljenek meg.

Ne feledje, tovább folytatódik DAS WELTAUTO Nyereményjátékunk! Nincs más dolga, mint kedvelni és nyilvánosan megosztani a DAS WELTAUTO BÉKÉSCSABA facebook oldalt!

Itt: www.facebook.com/dwabekescsaba

Legyen Ön a szerencsés, aki gazdagabb lesz egy DAS WELTAUTO ajándékcsomaggal!

A nyertesek neveit a facebook oldalunkon tesszük közzé, akik az ajándékcsomagokat márkakereskedésünkben –Békéscsabán, a Szarvasi út 74. alatt – vehetik át. 

A nyereményjáték fináléjában fődíjként kisorsolunk az összes résztvevő között egy „Hétvégi DAS WELTAUTO tesztautó tele tankkal” kupont.

Sorsolás hetente hétfőnként van, az oldalt előző héten kedvelő és megosztó személyek között.

Játékszabályzat itt található.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.