Automobil Körös news

You can find all current news from (company name) here

  1. Hírek
  2. Siker, szabadság, jövő. Ezt szállítjuk ügyfeleinknek.
2021.06.17.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Siker, szabadság, jövő. Ezt szállítjuk ügyfeleinknek.

Válassza ki legjobb munkatársát haszonjárműveink közül! Bármelyikük mellett döntsön, garantáltan sokkal többet kap, mint egy autó. A jövőbe mutató innovatív fejlesztések, a mobilitással járó szabadságot elősegítő biztonság, valamint a sikerességet megalapozó sok évtizedes tapasztalat teszi a VW haszonjárműveket igazán közkedveltté.

kerteszet_haszon

Ezalkalommal hadd ajánljunk néhányat az igazán népszerűek közül:

A modell a korábbi években bizonyította helytállását, legyen szó akár munkatársai, ügyfelei fuvarozásáról, akár családi kalandokról. Az új Caddy funkcionalitásában mit sem, ám a korszerű vezetéstámogató/ biztonsági rendszereknek köszönhetően igen sokrétűen „változott”. Cseppet sem elhanyagolható az izgalmasan megújult design sem, valamint az innovatív digitális műszerfal és a jövőbe mutató infotainment rendszerek, melyek a mobil online szolgáltatások zavartalan használatáért felelnek. Minden adott, hogy a mindennapi használat során szert tegyen egy megbízható, rugalmas, minden korábbinál felkészültebb és sokoldalúbb járműre.

Sőt! Nagycsaládosként továbbra is igénybe vehető az akár 2,5 millió Ft értékű állami támogatás min. 7 személyes autó vásárlására. Mire várna még?

Kétségkívül a márka legikonikusabb modelljeként több, mint 70 éve a piac megkerülhetetlen szereplőjeként áll helyt a Transporter. Dobozos, Mixto, Kombi és Platós kivitelben kapható, a modellváltozatok száma több százra rúg. Kétféle tetőmagasság és tengelytáv, valamint többféle üléscsomag és platóváltozat segít Önnek a tökéletes munkatárs megtalálásában.

Vitathatatlanul az áruszállítás nagyágyúja, forradalmi megoldásai révén teljes mértékben ügyfélközpontú fuvarozási megoldást kínál megtérülő üzemeltetés mellett. Legyenek akár sokrétű igényei, munkatársunk garantáltan tud ajánlani Önnek megfelelő modellváltozatot. Az áruszállítás maradéktalan sikeréhez hazai felépítménygyártók minden elvárást kielégítő támogatása járul hozzá.

Összefoglalva: legyen az személy- vagy áruszállítás, a VW haszonjárművei szállítják Önnek a márkától megszokott igényességet és rugalmasságot.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse bizalommal VW Haszonjármű értékesítő kollégánkat:


Kovács
Tibor
Értékesítési tanácsadó
+36 66/540 653
+36 30/604 0709
fax 

Login to the newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.