Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Szabadság, siker és innováció. Ezt kínálja Önnek a CRAFTER.
2020.12.01.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművekről

Szabadság, siker és innováció. Ezt kínálja Önnek a CRAFTER.

Vajon melyik az az áruszállító jármű, ami a benne utazók magas komfortérzete, valamint az innovatív vezetéstámogató és biztonsági rendszerek mellett kiemelten jó rakodhatósággal és rakományrögzítéssel segíti használóját? Ugye, ez nem is kérdés: a DOBOZOS VOLKSWAGEN CRAFTER.

crafter

Hadd osszuk meg Önnel, hogy a CRAFTER kategóriájában a legkiválóbban rakodható járműnek számít. A raktér rendkívül nagy rugalmasságáról az opcionális univerzális padló és az alapfelszereltségként szekrényfelépítmények számára előkészített karosszéria gondoskodik.

 

A felhasználók igényeihez igazodva igényelhető két különböző tengelytávval, három hosszal, három tetőmagassággal és két üléscsomaggal. Így Ön bármit is szállítson, a CRAFTER karosszériaváltozatai között garantáltan megleli az ideálisat.

De nem csak külsőleg, meghajtásban is sokféleképpen variálható a modell: a Crafter kategóriájában az egyetlen jármű, ami hat különböző sebességváltó variációval rendelhető.

 

 

És ez még közel sem minden! Amennyiben felkeltettük érdeklődését VW Haszonjármű értékesítő kollégánk készséggel áll rendelkezésére.

Kovács
Tibor

Értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 66 529 100
Mobiltelefonszám: +36 30 604 0709
Fax:

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.