Aktuális rendezvény
2018.09.18.

T-Roc Roadshow Békéscsabán

Elképzelhető, hogy Ön még nem tesztelte a VW legújabb városi terepjáróját, a T-Roc-ot? Készüljön fel rá, hogy „A NAGY T-ROC VÁLASZTÓ” roadshow keretében nem egy, hanem HAT féle variációban próbálhatja ki a modellt közel egy héten keresztül. Látogasson el szalonunkba szeptember 21 és 26 között, hogy megtapasztalhassa az igazi T-Roc élményt!

Lássuk, milyen modellek tesztelhetőek a roadshow ideje alatt:

Városi használat, alacsony fogyasztás és gazdaságos fenntartás? Amennyiben Önnek ezek a fő szempontjai, most itt a lehetőség, hogy kipróbálja a T-ROC STYLE 1.0 TSI (85 KW/ 115 LE) modellt, amely ideális és megbízható társa lehet a mindennapi urbánus közlekedés során.

A T-ROC STYLE modell1,5 Literes, 150 Lóerős változatás mind manuális, mind automata váltóval tesztelhető:

Szereti Ön kezében tartani az irányítást és ez nincsen máshogy az autóvezetéssel sem? A városi használaton túl kiváló partnerre találhat a manuális váltóval rendelkező T-ROC STYLE 1.5 TSI (110 KW/ 150 LE) modellben, ha éppen egy családi nagybevásárlás vagy egy vidéki kirándulás a célja. Sőt, mindezt nem csak gyorsan és hatékonyan, de még gazdaságosan, kedvező fogyasztással is teheti meg.

Vagy vezetés során Önnek a fő szempont a magabiztosság, kényelem és a dinamikus fellépés? Akkor tegye próbára a modell DSG váltós változatát: az 1.5-ös motor lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a mindennapokból a T-ROC STYLE 1.5 TSI DSG (110 KW/ 150 LE) változattal.

De ha a fentieknél többet vár egy járműtől, akkor a következő 3 modell az, ami igazán Önnek való:

T-ROC STYLE 2.0 TSI DSG 4Motion (140 KW/ 190 LE), automataváltó és összkerék meghajtás, kell ennél több? Bármilyen feladatról legyen szó, a 2.0-s motorral ellátott autónak nem jelenthet akadályt.

Városi macskakövek vagy offroad terep? Könnyedén megbirkózat bármelyikkel a T-ROC SPORT 2.0 TDI SCR DSG 4Motion (110 KW/ 150 LE) modellel. Ez alkalommal a kategória nagyágyúját dízel hajtású motorral, kompakt méretben és sportos külsővel tesztelheti.

És végül következzen egy igazi nehézfiú: T-ROC SPORT 2.0 TSI DSG 4Motion (140 KW/ 190 LE). Tettre kész, erős és dinamikus. Ebben a három tulajdonságban tökéletesen összefoglalható, miben áll a fenti modell esszenciája. Készüljön fel egy kihagyhatatlan kalandra, amely garantáltan kiragadja a mindennapok egyhangúságából!

 

SŐT! Meglepetéssel is készülünk Önnek a roadshow ideje alatt: ne lepődjön meg, ha az előre egyeztetett időpontra megérkezve összefut a BRSE valamelyik játékosával, netán egyikük társa lesz a tesztvezetés során.

 

Reméljük, Ön is megtalálta a fenti hat modellből azt, ami legközelebb áll a szívéhez! Ez esetben nincs más dolga, mint időpontot egyeztetni tesztvezetésre kollégáinkkal az alábbi módok bármelyikén: 

 

-  a „Nagy T-ROC választó" roadshow honlapján, ill. a képre kattintva;

 

- vagy közvetlenül kollégánknál a +36 66/ 529-100- as telefonszámon.