Aktuális autószalon-információk
2019.03.27.

Válassza ki álmai Škodáját és élvezze az azonnali átvétel kényelmét velünk!

Vonzóan hangzik, hogy a szalonban kiválasztott járművet akár már egy héten belül tulajdonba veheti? Elfelejtheti, hogy több hetet, hónapot kelljen várnia új autójára!
octavia

Ugyanis most készleten lévő ŠKODA OCTAVIA és KODIAQ modelljeink nagy választékából van alkalma eldönteni, melyiket szeretné birtokba venni akár azonnal!

Az OCTAVIA amellett, hogy ideális üzleti autó, tökéletesen funkcionál akár családi járműként is, mivel a limuzinon túl kombi változatban is elérhető. Válassza bármelyik változatot, a rendkívüli helykínálatban nem csalódhat! Kényelem, biztonság vagy funkcionalitás? Ezúttal nem kell kompromisszumot kötnie, mert mindezeket együtt kínálja Önnek a modell a ŠKODA egyedi SIMPLY CLEVER megoldásaival fűszerezve. A figyelemfelkeltő design már csak hab a tortán, a belső tér prémium megjelenése mellett az OCTAVIA biztosan semmilyen környezetben nem marad észrevétlen.

Amennyiben Ön az erőteljesebb, határozottabb vonalvezetésű autókért rajong, arra az esetre ajánljuk a „mackós” KODIAQ-ot. A kategória legnagyobb csomagtere és legtágasabb utastere jellemzi ezt a robosztus városi SUV-ot. Tágasságát bizonyítandó akár 7 üléses változatban is elérhető a modell. A luxus életérzésről a KODIAQ esetében sem kell lemondania, mivel az autó széleskörű kényelmi és funcionális felszereltséggel gondoskodik a komfort maximális biztosításáról. Ha a biztonság a legfontosabb, a modell passzív biztonsági rendszerei gondoskodnak arról, hogy utasait a KODIAQ-ban épségben tudja.

Figyelem, a készletek limitáltak. Az azonnal elérhető modellekről érdeklődjön értékesítőnknél:

Szerencsi László
ŠKODA Értékesítési tanácsadó

Telefonszám         +36 66 520 921
Mobiltelefonszám+36 30 528 7853
E-mail                      lszerencsi@autokoros.hu