Mobilnak maradni a Volkswagennel
2020.01.22.

Ha számít a stílusos megjelenés, válasszon T-ROC-ot!

Divat, design és kényelem egy autóban. Ezt kínálja Önnek a VW T-ROC STYLE, mellyel garantáltan kitűnik majd a tömegből. Mostantól felejtse el az unalmas egyhangúságot, mivel stílusos modellünk egy darabja igény szerint már egy héten belül az Öné lehet.
t_roc

Tegye színessé mindennapjait egy T-ROC STYLE tulajdonosaként, melyet most raktári készlet kiárusításunk keretében akár 5.900.000,-Ft-tól haza vihet.

Kedvelje bár Ön a hagyományos vezetési élményt manuális váltóval, vagy legyen a kényelem híve, amit a DSG automata váltó szavatol, készletünkben garantáltan megtalálja az igényének megfelelő SUV-t.

 

A T-ROC STYLE külső megjelenésének jellegzetességét erősítik a krómozott elemek, az egyedi szemcsés fekete bevonatú hűtőrács díszléce, vagy épp a far trapézalakú betétjei.

 

A belső térben fehér tónusú hangulatvilágítás, megvilágított dekorbetétek, első és hátsó olvasólámpák, valamint a lábtérvilágítás teremt otthonos hangulatot.

 

 

Élvezze a komfortülések kényelmét, a fáradtságérzékelő funkció hosszú utazások alkalmával vizuális és hangjelzésekkel majd időben figyelmezteti Önt a pihenésre.

Nincs is más dolga, mint ellátogatni szalonunkba és kiválasztani a több színben raktárról azonnal elérhető VW T-ROC STYLE modellek közül az ideálisat. Keresse kollégánkat bátran, aki professzionális tanácsadással segíti Önt a döntésben.

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      zprekop@autokoros.hu