Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Volkswagen SUV modellek
2021.03.26.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen SUV modellek

Sportos, vagy exkluzív? Ezentúl nem kell választania közöttük!

suv_2021

Essen a választása akár a néhány napja a 2021-es év magyar szabadidő-autójának választott Tiguanra, vagy a márka új, dinamikus SUV-jára, a T-Crossra, nem fog csalódni döntésében! A Volskwagen crossovereit kimagasló sportosság jellemzi, bármilyen terepen is tegye próbára alkalmasságukat. A megemelt üléspozíció garantált, opcionálisan igényelhető 4MOTION összekerékhajtás, valamint számos vezetői asszisztensrendszer gondoskodik a biztonság mellett a maximális kényelemről.

Kompakt méret jellemzi a modellt, mégis egy vérbeli crossovert tudhat magáénak, aki a T-Cross mellett dönt. Felejtse el az unalmas utakat, legyen része végtelen kalandban a mindennapos használat során.

Funkcionális stílus és urbánus karakter jellemzi külső megjelenését, amit a beltér játékossága - például a hangulatvilágítás és az extrafelszereltségként rendelhető, ezerarcú dizánjcsomagok – tökéletesen kiegészít. A vezető és az utasok kényelmét egyebek mellett a spontán alakítható belső segíti.

A T-Cross volánja mögött nem marad információ híján a különböző vezetési adatokat és asszisztensrendszereket megjelenítő digitális műszerfalnak köszönhetően, ami az opcionálisan rendelhető, innovatív Active Info Display-jel kiegészülve bármilyen igény kielégítésére alkalmas.

Aktuális közlekedési információkra, navigációra van szüksége, vagy csak kedvenc dalát élvezné vezetés közben? A T-Crossban egyszerűen és könnyen használhatja a Volkswagen által kínált legmodernebb technológiákat, amikhez hozzá tartozik a magas szintű szórakoztatás és navigáció.

Ha vezetés közben kritikus helyzetbe csöppen, a modell vezetői segédrendszerei azonnal „segítségére sietnek”. Elképzelhető, hogy Ön nem is érzékeli ezen technológiák működését, asszisztensrendszereink mégis magas szintű vezetési komfortot biztosítanak.

A márka jelenlegi legnépszerűbb modelljeként az új Tiguan bármilyen terepen „állja a sarat”. Innovatív technológiai megoldások és dinamikus menettulajdonságok jellemzik ezt a méltán populáris VW modellt.

Amiről azonnal felismerni, az a szélesebb hűtőrács, az új fényszórók és az újratervezett lökhárítók által meghatározott frontrész határozott vonalvezetése.

A felhasználói élmény fokozását segíti a továbbfejlesztett moduláris infotainment rendszer, ami teljesen új szolgáltatásokat és funkciókat kínál, mint az online térképfrissítés, járműadatokhoz való hozzáférés, valamint az akár valós idejű közlekedési információk.

Európa piacvezető SUV modelljében az integrált WLAN -Hotspotnak köszönhetően mediastreaming és webrádió használata teszi még élményszerűbbé az utazásokat.

A tökéletes hangzásról az opcionális 480 wattos harman/ kardon hangrendszer gondoskodik.

A belső tér kényelmét új, felhasználóbarát kezelőfelületek biztosítják, mint a multifunkciós kormánykerék, vagy a klímaberendezés érintőpadjai.

A legmodernebb vezetéstámogató rendszerek természetesen innen sem hiányozhatnak, újdonságként elérhető egyebek mellett a „Travel Assist” és az IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszóró is.

Sőt! Legfrissebb hír a Tiguanról, hogy idén a modell elnyerte nagy példányszámú online és print lapok elismert autós újságíróiból álló, független szakmai zsűri által ítélt a Magyar Év Autója 2021 díjat szabadidő-autók kategóriában. A tavaly frissített és immár konnektoros hibridként, valamint 320 lóerős sport verzióban is elérhető Tiguan ezalkalommal öt másik népszerű SUV-ot utasított maga mögé.

Ha Ön is szívesen vezetne egy díjnyertes Tiguant, vagy egy fürge és sokoldalú T-Cross-t, ne habozzon, forduljon bátran értékesítőnkhöz!

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.