Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Zárja az évet egy izgalmas meglepetéssel!
2020.12.29.
Újdonság a Volkswagenről

Zárja az évet egy izgalmas meglepetéssel!

Ugye megérdemel az év lezárásaként egy lélegzetelállító és tágas SUV-t? Mi is így gondoltuk, éppen ezért ajánljuk most egyik legnépszerűbb modellünk újragondolt változatát.Miért is kell az Új Tiguant választania?

uj_tiguan

Jellegzetes, markáns körvonalai megújulva is messziről jól felismerhetővé teszik a modellt. R-Line Black Style csomaggal rendelve biztos lehetsz abban, hogy egyedi stílusa már első pillantásra magával ragad. Az innovatív és tágas belső tér lehetővé teszi, hogy sofőrként ezután csak a lényeges dolgokra koncentrálhass. Amik ebben segítségedre lesznek, azok a vezető-központú műszerfal intuitív kezelőelemei, például a multifunkciós kormánykerék, vagy a belső LED világítás és hangulatvilágítás. Emellett az Új Tiguan LED-es hátsó lámpái és az opcionális IQ.LIGHT LED-Matrix fényszórók biztosítják, hogy sofőrként mindig lássa a helyes utat. A hangulatvilágításnak köszönhetően minden nap más megvilágításban szemlélheti a világot az Önnek és utasainak megfelelő légkör létrehozásával. A tökéletes összképhez természetesen hozzátartozik az ideális felni-gumiabroncs kombinációjának kiválasztása. Vajon hogy tetszene egy 20 colos könnyűfém Misano kerék a Tiguan R-Line modellen?

Az Új Tiguan vezetői asszisztensrendszereivel -mint például az opcionális „Travel Assist”, ami tartja a sávot és a sebességet, valamint tartja a követési távolságot – nyugodtabban és kényelmesebben érheted el a célodat. Az „Emergency Assist” vészhelyzet asszisztens akkor avatkozik be, ha nem tapasztal aktivitást a vezető részéről. Hogyan lehet gépjárműve előrelátó? Erre való a „Front Assist”, hogy akár elkerüljön egy ráfutásos balesetet. Ha mégis kritikus helyzetbe kerül a jármű, abban az esetben a proaktív utasvédelmi rendszer gondoskodik a benne utazók védelméről.

Ahhoz, hogy mindig lássa a jó irányt, az opcionális „Discover Pro” navigációs rendszerrel minden szükséges információt megjeleníthető a digitális műszerfal képernyőjén. Az új, opcionális "Harman Kardon" hangrendszer eddig sosem tapasztalt utazási élményt tesz lehetővé. Kifinomult hangzásvilág és exkluzív design áll az akusztika szerelmeseinek rendelkezésére.

Az ÚJ Tiguan technológiai, kényelmi újdonságaival és az elérhető konnektivitás fejlesztéseivel kapcsolatban fordulj bátran kollégánkhoz:

 

Prekop Zoltán
VW Értékesítési tanácsadó

Telefonszám:        +36 66 540 657
Mobiltelefonszám+36 30 664 2930
E-mail                      [email protected]

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.