Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A működés racionalizálása a fűtési idényben az AutoMobil Körös Kft-nél
2022.11.07.
Aktuális

A működés racionalizálása a fűtési idényben az AutoMobil Körös Kft-nél

Tisztelt Ügyfeleink! Bizonyára Önök is hallottak már az idei évben kialakult energiaválságról, az energiaárak emelkedéséről, s az ehhez kapcsolódó intézkedésekről az állami-, önkormányzati-, valamint az üzleti szférában.

Energiaspórolás Az AutoMobil Körös Kft-nél

A kialakult helyzet nem érintett bennünket teljesen váratlanul, az elmúlt években már több energiahatékonysági beruházást elvégeztünk. Többek között napelemes kiserőművet telepítettünk, a világítás egy részét korszerűsítettük, s jelenleg is folyamatban van a világítótestek egy részének LED-re cserélése.


Az energiaárak viszont cégünk részére oly mértékben megemelkedtek, hogy a korábban bemutatott intézkedések ellenére is kénytelenek vagyunk működésünket újra átgondolni, s tovább racionalizálni az idei fűtési idényben. A meghozott intézkedések reményeink szerint csak átmenetiek, alaptevékenységeink folytatását és az elvégzett munkák minőségét nem befolyásolják.


A főbb változtatások:

  • A SKODA és Volkswagen gépjármű értékesítés egyaránt a Volkswagen szalonban fog működni, SKODA szalonunk a tél folyamán zárva tart. Belépés a Szarvasi út felől, főbejáratunkon. Szerencsi László és Kovács Tibor kollégáink várják Önöket.
  • A Volkswagen szalonban valamennyi tevékenységünket és ügyfélfogadásunkat zárt, üvegezett irodáinkban működtetjük, a nagy légterű szalont nem fűtjük. Az irodákban találják meg novembertől értékesítőinket, munkafelvevőinket, s az alkatrész értékesítést is.
  • Ügyfeleink részére létrehoztunk egy fűtött ügyfélvárót. Tekintettel ennek korlátozott befogadóképességére megköszönjük, ha a hosszabb munkákat nem a helyszínen várják meg, s külön segítséget jelent számunkra, amennyiben egy-egy autóval csak egy fő érkezik a szervizbe.


A fenti változtatásokról és az ügyfélfogadások helyszíneiről a főbejáratnál elhelyezett tájékoztató táblákon nyújtunk információkat. Kérjük Önöket, hogy ezek alapján „bátran” induljanak el a jelzett irodák irányába, ugyanis recepciós kollégánkat is féltenénk a hidegben, így a recepciós pultnál közvetlenül nem tudjuk ügyfeleinket üdvözölni!


Megértésükre számítunk ebben a mindenki számára nehéz időszakban, s reméljük, továbbra is ügyfeleink között üdvözölhetjük Önöket!


Üdvözlettel:


Hegedűs Sándor
cégvezető

Szolgáltatásaink működési helyei a fűtési idény folyamán:

Image

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.