Automobil Körös Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Egyéniség. Lendület. Taigo.
2022.03.08.
Újdonság a Volkswagenről

Egyéniség. Lendület. Taigo.

Semmihez sem hasonlítható karakteres megjelenés kompakt méretben. Ez az, ami nőként első látásra megfog a Volkswagen TAIGO-ban. . Miért kellene követni a folyamatosan váltakozó trendeket, mikor mi magunk irányíthatjuk a változást? Nézzünk néhány példát, miben rejlik ez a mással össze nem téveszthető egyediség:

taigo_centerben

Szembetűnően dinamikus megjelenés. Az R-Line felszereltségi szint karaktere mind külsőben, mind a belső térben meghatározza a Taigo stílusát. De lehet ezt még fokozni a „Black Style” designcsomaggal, még kontrasztosabbá téve a fellépést. Több, több és még több: sötétített oldalsó és hátsó ablakok, valamint fekete tető és fekete fényezésű külső tükörburkolatok teszik felejthetetlenné a látványt.

Image
Image
Image

1.       A belső térben minden fontos információ szem előtt van a digitális műszerfalnak köszönhetően. Legyen az az alapfelszereltség részét képező Digital Cockpit kombinált digitális műszerfal nagy felbontású képernyője, vagy a PRO digitális műszerfal 26 cm-es kijelzője, a megszokott tartalmak mellett megjelenítheti például a vezetői asszisztensrendszereket, vagy választhatja a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját. A belső tér otthonos kényelme pedig garantáltan nem ereszti „szabadon”. A „Visual Green” designcsomaggal dinamikus színekkel öltöztethető fel az utastér, a hangulatvilágítás pedig a barátságos légkörről gondoskodik.

Image
Image
Image



Az App-Connect, a vezeték nélküli töltés, valamint a mennyei kilátást biztosító nyitható panorámatető is azért áll rendelkezésre, hogy a felhasználói kényelmet a maximális szintre emeljük.



       A kulcsnélküli nyitásnak hála elég 1,5 m-en belül tartózkodnia az autótól, az ajtók és a csomagtérajtó is ”varázsütésre” kinyílnak. Sőt, még a motor indításához sincs szükség a kulcsra, gombnyomásra működik.

Image

És még szó sem esett a konnektivitást biztosító WE CONNECT rendszerről, vagy a vezetői asszisztensrendszerek sokaságáról. De sebaj, értékesítő kollégánk készséggel tájékoztatja az Új TAIGO modellben elérhető összes újdonságról:

Zoltán
Prekop
Értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 66 529 100
Mobiltelefonszám +36 30 6642930
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.