Újdonság a Volkswagenről
2021.11.29.

Élvezze Ön is a klímatudatos elektromobilitás minden előnyét!

Mielőtt választana a Volkswagen hibrid meghajtású modellei közül, alaposan meg kell vizsgálnia elvárásait annak érdekében, hogy az Ön számára ideális, mindennapi igényeinek legmegfelelőbb járművel indulhasson útra nap mint nap. Hogyan válasszunk meghajtást? Találjuk meg együtt a választ.
eHybrid

Amit érdemes elöljáróban tudni, hogy mi is a különbség tulajdonképpen a mild hibrid és a plug-in hibrid meghajtás között. A mild hibrid meghajtású autókban egy kis elektromos motor segíti a hagyományos, főként a fékezésből visszanyert energia segítségével. Ami a vezetés során valamivel szolidabb fogyasztást és valamivel nagyobb teljesítményt jelent. Ezzel szemben a plug-in hibrid járművekben már egy nagyobb akkumulátor és egy nagyobb elektromos motor található, ami a városban tulajdonképpen tisztán elektromosan is tud közlekedni. Viszont, ha nagyobb távolságokat akarunk megtenni vele, a benzinmotor „teszi a dolgát”. Ez egy tökéletes, kompromisszummentes kombináció leginkább azoknak a vásárlóknak, akik otthon is tudják tölteni az autót, mivel ezeket nagy valószínűséggel minden nap töltenie kell használójának. Feltéve, hogy szeretné kihasználni az elektromos meghajtás nyújtotta környezeti és vezetési előnyöket.


Nézzük át, mi szól a Volkswagen hibrid meghajtású járművei mellett:

·         alacsonyabb fogyasztás, nagyobb teljesítmény és menetkényelem

·         kiváló gyorsulás induláskor az elektromos rásegítésnek köszönhetően

·         mindennapos használatra tervezett elektromos hatótávolság eHybrid modelljeinkkel

·         energiavisszanyerés és vezetés kikapcsolt TSI motorral, mindez a "vitorlázás" funkciónak köszönhetően a mild hibrid modelljeinkkel


Találjuk meg együtt az Ön számára legmegfelelőbb eHybrid modellünket, keresse bátran értékesítőnket:

Zoltán
Prekop
Értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 66 529 100
Mobiltelefonszám +36 30 6642930
Fax