Automobil Körös Hírek

Álmai autóját keresi? Akkor jó helyen jár a Volkswagennél. Válasszon azonnal elvihető, új autóink közül vagy állítsa össze a kívánt modellt elképzelései szerint.

  1. Hírek
  2. Volkswagen Tesztnapok az AutoMobil Körösnél
2022.10.04.
Újdonság a Volkswagenről

Volkswagen Tesztnapok az AutoMobil Körösnél

Próbáld ki élőben hat sportos modellünket 2022. október 14-19. között!

AMK sportos flotta


Az „R” flotta


Nem meglepő, hogy a legerősebb jelenlegi Volkswagen ötvözi az „R” jegyeket és a plug-in hibrid technológiát: a hibrid meghajtás ugyanis nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kell kötni. A Touareg R Plug-In-Hybrid egyszerre teszi elérhetővé a tisztán elektromos, környezetbarát közlekedést, valamint az ülésbetapasztó, hamisítatlan R élményt. Az emobilitásra való átállás kapujában állunk, így a Volkswagen szeretne tisztelegni a hagyományos, belsőégésű motorok előtt, azok múltját ismerve és elismerve pedig meg akarja mutatni, miért is szerettük szívből a benzinmotorokat, vagyis azt, mire képesek a Volkswagen mérnökei, ha közúti sportautó tervezéséről van szó.
A 2022-es Volkswagen „R” flotta tagjai között szerepel két Arteon Shooting Brake R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy T-Roc R-Line 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Golf R 2.0 TSI DSG 4Motion, egy Tiguan R 2.0 TSI DSG 4Motion, valamint egy igazi különlegesség, egy 300 lóerős Golf GTI Clubsport 2.0 TSI DSG.


Csatlakozz a Volkswagenhez és próbáld ki az „R” flotta bármelyikét a 2022-es Volkswagen Roadshow állomásán márkakereskedésünkben!


Időpont: 2022. október 14-19.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.